פילה סלמון במרינדה

פילה של סלמון הוא נתח הדג שהכי קל ופשוט להכין ולארח איתו. כל מה שנותר הוא לתבל בכל פעם קצת אחרת ולצלות במידה הנכונה, כך שהוא לא יתייבש
פילה של סלמון הוא נתח הדג שהכי קל ופשוט להכין ולארח איתו. כל מה שנותר הוא לתבל בכל פעם קצת אחרת ולצלות במידה הנכונה, כך שהוא לא יתייבש
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 338.0 קק״ל 1352.1 קק״ל
    פחמימות 8.5 גרם 34.1 גרם
    שומן 19.7 גרם 78.9 גרם
    נתרן 1.0 מ״ג 3.8 מ״ג
    חלבון 30.8 גרם 123.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 11.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 22.8 מ״ג 91.2 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 98.3 מ״ג 393.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 338.0 קק״ל 1352.1 קק״ל
    פחמימות 8.5 גרם 34.1 גרם
    שומן 19.7 גרם 78.9 גרם
    נתרן 1.0 מ״ג 3.8 מ״ג
    חלבון 30.8 גרם 123.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 11.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 22.8 מ״ג 91.2 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 98.3 מ״ג 393.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית פיירקס בנייר אפייה.
  2. בקערה מערבבים שמן זית, מיץ וקליפת לימון, שום, מלח, פלפל, עשבי תיבול ודבש.
  3. יוצקים חצי מהמרינדה לתבנית, מניחים את נתחי הסלמון בתוכה כשהעור כלפי מעלה, יוצקים מעל את יתרת המרינדה, כך שנתחי הדג יצופו מכל הצדדים.
  4. אופים 12 דקות או עד שהדג עשוי לטעמכם, היזהרו מייבוש. מגישים עם סלט ירוק.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות