-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 355.2 קק״ל 1420.7 קק״לפחמימות 8.7 גרם 35.0 גרםשומן 10.9 גרם 43.5 גרםנתרן 9.8 מ״ג 39.3 מ״גחלבון 52.7 גרם 210.8 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.5 גרםשומן רווי 2.5 גרם 9.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 48.6 מ״ג 194.5 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 138.2 מ״ג 553.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל 55 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 355.2 קק״ל 1420.7 קק״לפחמימות 8.7 גרם 35.0 גרםשומן 10.9 גרם 43.5 גרםנתרן 9.8 מ״ג 39.3 מ״גחלבון 52.7 גרם 210.8 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.5 גרםשומן רווי 2.5 גרם 9.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 48.6 מ״ג 194.5 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 138.2 מ״ג 553.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
המטבח המקסיקני מזמן הפך להיות אחד המטבחים האהובים עליי אז החלטתי לשדרג את חזה העוף הרגיל שלי לטעמים קצת שונים, מדובר במתכון במגש אחד שמהווה ארוחה מאוזנת – עשירה בירקות וחלבון.
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
חזה עוף
-
700 גרם חזה עוף שלםחתוך לרצועות
-
2 כפות שמן זית
תבלינים
-
1 כפית כמון טחון
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית אבקת בצלטהור ללא סוכר (לא חובה)
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית שום גבישי
-
1/2 כפית שבבי צ'ילי יבשלא חובה
אופן הכנה
- מניחים בקערה את רצועות חזה העוף עם שמן הזית ותערובת התבלינים להשרייה של כ-30 דקות במקרר
- מחממים תנור על 220 מעלות חום עליון תחתון.
- חותכים לרצועות דקות את הפלפלים והבצל, חוצים את הלימון או הליים.
- מניחים על מגש אפייה נייר אפייה ועליו מפזרים את הירקות החתוכים (פלפל, בצל, שום, לימון) וחזה העוף שהושרה - מערבבים הכל ופורסים בצורה אחידה על נייר האפייה.
- מכניסים לתנור למשך 15-20 דקות, באמצע כדאי לערבב.
- את הלימון או הליים שנאפה סוחטים מעל הירקות וחזה העוף.
- ניתן לפזר מעל כוסברה ולהגיש עם טורטיות דלות פחמימה לבחירתכם (או לאפת עדשים כתומות).
אופן הכנה
- מניחים בקערה את רצועות חזה העוף עם שמן הזית ותערובת התבלינים להשרייה של כ-30 דקות במקרר
- מחממים תנור על 220 מעלות חום עליון תחתון.
- חותכים לרצועות דקות את הפלפלים והבצל, חוצים את הלימון או הליים.
- מניחים על מגש אפייה נייר אפייה ועליו מפזרים את הירקות החתוכים (פלפל, בצל, שום, לימון) וחזה העוף שהושרה - מערבבים הכל ופורסים בצורה אחידה על נייר האפייה.
- מכניסים לתנור למשך 15-20 דקות, באמצע כדאי לערבב.
- את הלימון או הליים שנאפה סוחטים מעל הירקות וחזה העוף.
- ניתן לפזר מעל כוסברה ולהגיש עם טורטיות דלות פחמימה לבחירתכם (או לאפת עדשים כתומות).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)