קליפות תפוז ושוקולד

הנשנוש המתוק והאולטימטיבי למביני עניין! קליפות תפוז מצופות שוקולד, כל כך טעימות וממכרות שאנחנו ממליצים לחלק למנות מראש כדי לא לחסל את הכל
הנשנוש המתוק והאולטימטיבי למביני עניין! קליפות תפוז מצופות שוקולד, כל כך טעימות וממכרות שאנחנו ממליצים לחלק למנות מראש כדי לא לחסל את הכל
  • גולדי אלישר
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 90.4 קק״ל 903.9 קק״ל
    פחמימות 6.9 גרם 69.0 גרם
    שומן 7.4 גרם 74.2 גרם
    נתרן 1.2 מ״ג 12.4 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 13.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 51.2 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 90.4 קק״ל 903.9 קק״ל
    פחמימות 6.9 גרם 69.0 גרם
    שומן 7.4 גרם 74.2 גרם
    נתרן 1.2 מ״ג 12.4 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 13.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 51.2 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מרתיחים במים את קליפת התפוז.
  2. מייבשים ושמים במחבת עם 2 כפות סוויטאנגו חום ומערבבים היטב.
  3. מעבירים את קליפת התפוז ה”מסוכרת” על נייר אפייה ומשטחים.
  4. מניחים בקערה שוקולד ושמן קוקוס וממיסים במיקרוגל דקה וחצי. מוציאים ושופכים על שכבת קליפות התפוזים.
  5. מכניסים למקפיא לשעה וחצי. מוציאים, שוברים ומאחסנים בקופסא אטומה במקפיא.

מוזמנים להיכנס לקבוצת הפייסבוק ולעמוד האינסטגרם של גולדי.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות