מאפינס ברוקולי דלי פחמימה
מאפינס ברוקולי שמכינים בפחות מחצי שעה - הכל בקערה אחת, לתבניות מאפינס ולתנור! מאפינס ברוקולי חלבי דל פחמימה ועשיר בחלבון, טעים בטירוף ומושלם לארוחת ביניים או חלק מארוחת ערב
מאפינס ברוקולי שמכינים בפחות מחצי שעה - הכל בקערה אחת, לתבניות מאפינס ולתנור! מאפינס ברוקולי חלבי דל פחמימה ועשיר בחלבון, טעים בטירוף ומושלם לארוחת ביניים או חלק מארוחת ערב
- דניאל טיאנו בודין
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 63.6 קק״ל 1145.5 קק״לפחמימות 2.4 גרם 42.9 גרםשומן 3.5 גרם 62.7 גרםנתרן 133.5 מ״ג 2403.6 מ״גחלבון 6.3 גרם 113.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.7 גרםשומן רווי 1.4 גרם 25.7 גרםכולסטרול 52.8 מ״ג 950.0 מ״גסידן 43.5 מ״ג 782.9 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 42.2 מ״ג 759.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל 55 דק׳
-
פחמימות2 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 63.6 קק״ל 1145.5 קק״לפחמימות 2.4 גרם 42.9 גרםשומן 3.5 גרם 62.7 גרםנתרן 133.5 מ״ג 2403.6 מ״גחלבון 6.3 גרם 113.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.7 גרםשומן רווי 1.4 גרם 25.7 גרםכולסטרול 52.8 מ״ג 950.0 מ״גסידן 43.5 מ״ג 782.9 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 42.2 מ״ג 759.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.8 מ״גסגור
מכירים את הימים האלה שאין לכם דקה לנשום ואת מחפשים משהו טעים, בריא ושיהיה קל לאכול ״על הדרך״? המתכון הזה בול בשבילכם! מדובר במתכון של מאפינס בורוקלי חלבוני, אני אוהבת להכין אותם דווקא בכלים של מאפינס ככה שקל ״לשלוף״ אותם ולשים בקופסא עם ירקות לימים עמוסים.
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
400גרם או 1/2 שקית ברוקוליקפוא
-
3 גבעולי בצל ירוקחתוך לרצועות דקות
-
1 גביע קוטג’ 5%
-
1 גביע גבינה לבנה 5%
-
3 ביצים L
-
125גרם או 1/2 חבילה גבינת פטה 5%
-
4 פרוסות גבינה צהובה 9%חתוכה לקוביות
-
2 כפות קמח כוסמין מלא
-
1/2 שקית אבקת אפייה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית שום גבישי
שימון תבנית מאפינס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל200 מעלות.
- מפשירים חצי שקית ברוקולי קפוא וחותכים לחתיכות קטנות.
- מערבבים את כל המרכיבים בקערה ושמים מהתערובת ב-18 תבניות למאפינס שריססנו במעט תרסיס שמן זית.
- אופים כ30 דקות ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל200 מעלות.
- מפשירים חצי שקית ברוקולי קפוא וחותכים לחתיכות קטנות.
- מערבבים את כל המרכיבים בקערה ושמים מהתערובת ב-18 תבניות למאפינס שריססנו במעט תרסיס שמן זית.
- אופים כ30 דקות ומגישים.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)