אופן הכנה
- שמים את הטונה בקערה גדולה ומפוררים אותה בעזרת מזלג.
- מוסיפים את הביצים, קמח השקדים, הכוסברה, מלח ההימאליה, הפלפל השחור והצ’ילי החריף.
- מערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
- יוצרים 8 קציצות קטנות בעזרת הידיים.
- מחממים מחבת עם מעט שמן זית או שמן קוקוס.
- מטגנים את הקציצות מכל צד עד שהן זהובות ומבושלות היטב.
- מגישים חם, עם תוספת רצויה כמו סלט או ירקות קלויים. בתיאבון!
תגובות (12)
אפשר קמח רגיל?
היי אור, כן
אפשר בתנור? עם כן על כמה מעלות ולכמה זמן? אפשר לוותר על הצילי? רוצה גם בשביל הילדה ואני עצמי פחות בעניין של חריף.. תודה נראה ממש טוב
היי אור, ניתן לאפוץ בתנור על 180 מעלות עד הזהבה, ניתן לוותר על הצלי
אפשר להשים קמח רגיל?
הי נועה, כן