אופן הכנה
- מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
- מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא שקוף ורך.
- מוסיפים את הפטריות ומערבבים. ממשיכים לטגן עד שהפטריות מתרככות ומשחימות קלות.
- מתבלים בכורכום, פלפל שחור ומלח. מערבבים היטב.
- מוסיפים את קרם הקוקוס, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים למשך 10-15 דקות עד שהמרק מסמיך מעט.
- למי שאוהב מרקם קרמי, טוחנים את המרק בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
- בודקים תיבול ומוסיפים מלח או פלפל לפי הטעם.
- מגישים חם, אפשר לקשט עם מעט עשבי תיבול טריים מעל. בתיאבון!
תגובות (0)