מרק קציצות בשר – אלבונדיגס

מרק אהוב מהמטבח הספרדי-ירושלמי. מרק אלבונדיגס פירושו מרק קציצות בשר, ויש לו המון גרסאות. בכולן יש מרק ירקות חמצמץ עם קציצות מבקר/כבש/עוף
מרק אהוב מהמטבח הספרדי-ירושלמי. מרק אלבונדיגס פירושו מרק קציצות בשר, ויש לו המון גרסאות. בכולן יש מרק ירקות חמצמץ עם קציצות מבקר/כבש/עוף
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    32 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 530.2 קק״ל 2120.9 קק״ל
    פחמימות 31.9 גרם 127.7 גרם
    שומן 26.7 גרם 106.9 גרם
    נתרן 128.5 מ״ג 513.8 מ״ג
    חלבון 39.1 גרם 156.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 8.1 גרם 32.4 גרם
    כולסטרול 187.6 מ״ג 750.4 מ״ג
    סידן 98.2 מ״ג 392.6 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 22.5 מ״ג
    אשלגן 694.2 מ״ג 2776.6 מ״ג
    אבץ 8.5 מ״ג 33.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    32 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 530.2 קק״ל 2120.9 קק״ל
    פחמימות 31.9 גרם 127.7 גרם
    שומן 26.7 גרם 106.9 גרם
    נתרן 128.5 מ״ג 513.8 מ״ג
    חלבון 39.1 גרם 156.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 8.1 גרם 32.4 גרם
    כולסטרול 187.6 מ״ג 750.4 מ״ג
    סידן 98.2 מ״ג 392.6 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 22.5 מ״ג
    אשלגן 694.2 מ״ג 2776.6 מ״ג
    אבץ 8.5 מ״ג 33.9 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

אלבונדיגס - קציצות בשר

מרק

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את האלבונדיגס: מערבבים בקערה את כל החומרים בעזרת הידיים. יוצרים כדורי בשר קטנים בקוטר ס״מ אחד ושומרים במקרר להמשך.
  2. מכינים את המרק: מחממים שמן זית בסיר גדול ומאדים בו את הבצל והגזר. מוסיפים גם קישוא ותפוחי אדמה, עגבניות ורסק עגבניות, מערבבים 3-4 דקות ויוצקים פנימה ליטר וחצי מים.
  3. מביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חצי מכמות עשבי התיבול ומבשלים עם מכסה 20 דקות. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
  4. מוסיפים את הקציצות הקטנטנות ומבשלים עוד 20 דקות ברתיחה עדינה, עד שהקציצות מבושלות כמו שצריך. אם רוצים, אפשר גם יותר זמן על אש נמוכה.
  5. ממש לפני ההגשה מוסיפים לימון ואת יתר עשבי התיבול.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות