מרק עגבניות קרמי

מבשלים עגבניות עם ירקות שורש, שום ועשבי תיבול ואז טוחנים הכל למרקם חלק של מרק עגבניות קרמי ונהנים מכל היתרונות של העגבניות ושל הירקות
מבשלים עגבניות עם ירקות שורש, שום ועשבי תיבול ואז טוחנים הכל למרקם חלק של מרק עגבניות קרמי ונהנים מכל היתרונות של העגבניות ושל הירקות
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • פחמימות
    23 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 169.7 קק״ל 678.7 קק״ל
    פחמימות 22.7 גרם 90.6 גרם
    שומן 5.7 גרם 22.8 גרם
    נתרן 6.7 מ״ג 26.7 מ״ג
    חלבון 10.9 גרם 43.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 22.1 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 4.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 92.5 מ״ג 370.0 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 674.1 מ״ג 2696.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • פחמימות
    23 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 169.7 קק״ל 678.7 קק״ל
    פחמימות 22.7 גרם 90.6 גרם
    שומן 5.7 גרם 22.8 גרם
    נתרן 6.7 מ״ג 26.7 מ״ג
    חלבון 10.9 גרם 43.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 22.1 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 4.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 92.5 מ״ג 370.0 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 674.1 מ״ג 2696.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מאדים בצל, גזר, סלרי, שום, בסיר גדול עם שמן זית, כ-5 דקות, עד שעולה מהם ריח.
  2. מוסיפים את העגבניות ומטגנים 3-4 דקות. מוסיפים את עשבי התיבול, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
  3. יוצקים לסיר מים, מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסה, על סך רתיחה, כחצי שעה, עד שמתקבל מרק סמיך.
  4. מרסקים את המרק, הכי נוח בעזרת מוט-בלנדר (או במעבד מזון) למרקם חלק, אם רוצים מוסיפים רבע כוס שמנת לבישול, טועמים ומתקנים תיבול.
  5. מחזירים לרתיחה ומבשלים עוד 5 דקות. מגישים חם.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות