אסאדו וירקות כתומים בתנור

אסאדו הוא אחד הנתחים הכי מוצלחים שיש לבישול ארוך. הבישול הארוך מוציא מהנתח את המיטב, ויחד עם הירקות הכתומים, מתקבל אסאדו בתיבול מתקתק
אסאדו הוא אחד הנתחים הכי מוצלחים שיש לבישול ארוך. הבישול הארוך מוציא מהנתח את המיטב, ויחד עם הירקות הכתומים, מתקבל אסאדו בתיבול מתקתק
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות ו-20 דק׳
  • פחמימות
    26 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 642.7 קק״ל 3856.1 קק״ל
    פחמימות 25.7 גרם 154.0 גרם
    שומן 35.5 גרם 213.0 גרם
    נתרן 1664.9 מ״ג 9989.3 מ״ג
    חלבון 52.3 גרם 314.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.1 גרם
    שומן רווי 9.0 גרם 54.0 גרם
    כולסטרול 177.7 מ״ג 1066.0 מ״ג
    סידן 67.9 מ״ג 407.7 מ״ג
    ברזל 8.8 מ״ג 53.1 מ״ג
    אשלגן 1286.1 מ״ג 7716.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות ו-20 דק׳
  • פחמימות
    26 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 642.7 קק״ל 3856.1 קק״ל
    פחמימות 25.7 גרם 154.0 גרם
    שומן 35.5 גרם 213.0 גרם
    נתרן 1664.9 מ״ג 9989.3 מ״ג
    חלבון 52.3 גרם 314.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.1 גרם
    שומן רווי 9.0 גרם 54.0 גרם
    כולסטרול 177.7 מ״ג 1066.0 מ״ג
    סידן 67.9 מ״ג 407.7 מ״ג
    ברזל 8.8 מ״ג 53.1 מ״ג
    אשלגן 1286.1 מ״ג 7716.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מסדרים את נתחי האסאדו בקדרה או בסיר רחב ושטוח שמתאים לתנור, ושולחים לצלייה מכל הכיוונים עד להזהבה יפה, כ-20 דקות בתנור.
  3. מוסיפים את הירקות ומסדרים ככה שיהיה מקום לכולם. מתבלים במלח ופלפל, סויה ומייפל ומשלימים במים עד לגובה הנתחים.
  4. מכסים במכסה אטום ואם אין מניחים נייר אפייה ומעליו נייר כסף, העיקר שיהיה אטום.
  5. מנמיכים את הטמפרטורה של התנור ל-160 מעלות ואופים במשך 3 וחצי שעות, או עד שהבשר מתפרק מהעצם. אם יש צורך ממשיכים באפייה. אם יש יותר מדי נוזלים מסירים את הכיסוי ואופים-מייבשים 15-20 דקות ללא כיסוי או עד שהכל שחום יפה.
  6. מגישים את הבשר עם הירקות הכתומים ונוזלי הבישול שהפכו בינתיים לרוטב gravy.
  7. ניתן לשמור בקירור עד 5 ימים ולחמם ברוטב או להוסיף מים במידת הצורך.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות