בשר בקר טחון

חצילים בולונז וקציצות בקר

חצילים, בולונז וקציצות בקר

גם חצילים, גם קציצות בקר, גם בולונז, והכל במנה אחת טעימה שהיא ארוחה שלמה וחגיגית. שכבות של חצילים ובשר עם רוטב עגבניות מדהים
קציצות בקר ברוטב

קציצות בקר ברוטב לכל המשפחה

קציצות בקר יש לכולם, אבל כאן הוספנו בטטה, שמעניקה להן רכות ומתיקות. אפשר לאפות בתנור או לבשל אותן ישר ברוטב העגבניות
מרק קציצות בשר - אלבונדיגוס

מרק קציצות בשר – אלבונדיגס

מרק אהוב מהמטבח הספרדי-ירושלמי. מרק אלבונדיגס פירושו מרק קציצות בשר, ויש לו המון גרסאות. בכולן יש מרק ירקות חמצמץ עם קציצות מבקר/כבש/עוף
כרוב ממולא באורז מלא ובשר

כרוב ממולא באורז מלא ובשר

כרוב ממולא. אפשר לשמוע כמה שזה טעים. עלי כרוב שחומים ונפלאים, ממולאים באורז מלא ובשר טחון ומתובל היטב. לא אוכלים בשר? החליפו בכוס עדשים שחורות מבושלות