קציצות בקר ברוטב לכל המשפחה

קציצות בקר יש לכולם, אבל כאן הוספנו בטטה, שמעניקה להן רכות ומתיקות. אפשר לאפות בתנור או לבשל אותן ישר ברוטב העגבניות
קציצות בקר יש לכולם, אבל כאן הוספנו בטטה, שמעניקה להן רכות ומתיקות. אפשר לאפות בתנור או לבשל אותן ישר ברוטב העגבניות
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    5 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 337.0 קק״ל 2021.9 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 29.8 גרם
    שומן 21.0 גרם 126.1 גרם
    נתרן 106.8 מ״ג 641.1 מ״ג
    חלבון 30.5 גרם 183.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.6 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 41.0 גרם
    כולסטרול 106.2 מ״ג 637.0 מ״ג
    סידן 47.5 מ״ג 285.3 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 24.6 מ״ג
    אשלגן 480.6 מ״ג 2883.3 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 45.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    5 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 337.0 קק״ל 2021.9 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 29.8 גרם
    שומן 21.0 גרם 126.1 גרם
    נתרן 106.8 מ״ג 641.1 מ״ג
    חלבון 30.5 גרם 183.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.6 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 41.0 גרם
    כולסטרול 106.2 מ״ג 637.0 מ״ג
    סידן 47.5 מ״ג 285.3 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 24.6 מ״ג
    אשלגן 480.6 מ״ג 2883.3 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 45.8 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות בקר

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה, הכי טוב ללוש בידיים, ליצירת תערובת אחידה. יוצרים מהתערובת כדורים בגודל אחיד. שומרים במקרר.
  2. מכינים את הרוטב: מביאים לרתיחה את כל מרכיבי הרוטב בסיר רחב ונמוך שוליים. מכסים ומבשלים 10 דקות אחרי רתיחה. טועמים ומשפרים תיבול במידת הצורך.
  3. מוסיפים את הקציצות לתוך הסיר, מנערים קלות כדי שהקציצות יתעטפו ברוטב ובמידת הצורך מוסיפים קצת מים, כדי שהקציצות יוכלו להתבשל בו. מבשלים 40 דקות על להבה נמוכה. אפשר בתנור בחום בינוני-נמוך.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות