גלידה אפרסק ויוגורט ביתית
יש משהו יותר טעים ומקרר מאשר גלידה ביום חם של קיץ? קבלו מתכון מופלא ופשוט להכנה של גלידה יוגורט עם אפרסק, שתצנן לכם את היום בלי להפר את איזון הסוכר
יש משהו יותר טעים ומקרר מאשר גלידה ביום חם של קיץ? קבלו מתכון מופלא ופשוט להכנה של גלידה יוגורט עם אפרסק, שתצנן לכם את היום בלי להפר את איזון הסוכר
- שיר אלפי-זגר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 87.1 קק״ל 174.2 קק״לפחמימות 6.8 גרם 13.6 גרםשומן 4.6 גרם 9.1 גרםנתרן 2.0 מ״ג 4.0 מ״גחלבון 3.7 גרם 7.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 1.5 גרםשומן רווי 3.1 גרם 6.1 גרםכולסטרול 13.7 מ״ג 27.3 מ״גסידן 107.0 מ״ג 214.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 182.8 מ״ג 365.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 10 דק׳כולל 4 שעות ו-10 דק׳
-
פחמימות7 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 87.1 קק״ל 174.2 קק״לפחמימות 6.8 גרם 13.6 גרםשומן 4.6 גרם 9.1 גרםנתרן 2.0 מ״ג 4.0 מ״גחלבון 3.7 גרם 7.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 1.5 גרםשומן רווי 3.1 גרם 6.1 גרםכולסטרול 13.7 מ״ג 27.3 מ״גסידן 107.0 מ״ג 214.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 182.8 מ״ג 365.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.7 מ״גסגור
מרכיבים 3 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 אפרסק בינוני
-
1 כפית חמאת שקדיםאו חמאת בוטנים/אגוזים
-
1 גביע יוגורט יווני 7%או יוגורט סויה ללא סוכר
אופן הכנה
- מכניסים את כל הרכיבים לתוך הבלנדר, מפעילים עד לקבלת מרקם אחיד וקטיפתי.
- מוזגים את הבלילה עד החצי בכוסות חד פעמיות קרות (או תבניות ארטיקים).
- מניחים כפית (או מקל ארטיק) במרכז כל כוס.
- מקפיאים לפחות 4 שעות, ושיהיה קיץ קריר ובתאבון.
אופן הכנה
- מכניסים את כל הרכיבים לתוך הבלנדר, מפעילים עד לקבלת מרקם אחיד וקטיפתי.
- מוזגים את הבלילה עד החצי בכוסות חד פעמיות קרות (או תבניות ארטיקים).
- מניחים כפית (או מקל ארטיק) במרכז כל כוס.
- מקפיאים לפחות 4 שעות, ושיהיה קיץ קריר ובתאבון.
הערות
- אפשר להחליף את האפרסק באגס או בננה, או כל פרי שאוהבים שיש בו מנת פחמימה - לשים לב שפירות שונים בעלי ערך פחמימתי שונה
הערות
- אפשר להחליף את האפרסק באגס או בננה, או כל פרי שאוהבים שיש בו מנת פחמימה - לשים לב שפירות שונים בעלי ערך פחמימתי שונה
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
האם אפשר להחליף ביוגורט רגיל של 3% או 15% שומן?
היי קרן, אפשר להחליף, אך חשוב לדעת שזה ישפיע על רמות הפחמימות והשומנים במתכון. נשמח לדעת איך יצא!
אפרסק לא מתאים לסוכרתיים. ואם יוגורט אז 10%. אפשר ורצוי להחליף בפטל
הי רונית. כל המתכונים שלנו נסדקים על ידי תזונאית מוסמכת.