גלידה אפרסק ויוגורט ביתית

יש משהו יותר טעים ומקרר מאשר גלידה ביום חם של קיץ? קבלו מתכון מופלא ופשוט להכנה של גלידה יוגורט עם אפרסק, שתצנן לכם את היום בלי להפר את איזון הסוכר
יש משהו יותר טעים ומקרר מאשר גלידה ביום חם של קיץ? קבלו מתכון מופלא ופשוט להכנה של גלידה יוגורט עם אפרסק, שתצנן לכם את היום בלי להפר את איזון הסוכר
  • שיר אלפי-זגר
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 4 שעות ו-10 דק׳
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 87.1 קק״ל 174.2 קק״ל
    פחמימות 6.8 גרם 13.6 גרם
    שומן 4.6 גרם 9.1 גרם
    נתרן 2.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 7.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 13.7 מ״ג 27.3 מ״ג
    סידן 107.0 מ״ג 214.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 182.8 מ״ג 365.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 4 שעות ו-10 דק׳
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 87.1 קק״ל 174.2 קק״ל
    פחמימות 6.8 גרם 13.6 גרם
    שומן 4.6 גרם 9.1 גרם
    נתרן 2.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 7.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 13.7 מ״ג 27.3 מ״ג
    סידן 107.0 מ״ג 214.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 182.8 מ״ג 365.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
מתכוני קינוחים ללא סוכר
שיר אלפי-זגר
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכניסים את כל הרכיבים לתוך הבלנדר, מפעילים עד לקבלת מרקם אחיד וקטיפתי.
  2. מוזגים את הבלילה עד החצי בכוסות חד פעמיות קרות (או תבניות ארטיקים).
  3. מניחים כפית (או מקל ארטיק) במרכז כל כוס.
  4. מקפיאים לפחות 4 שעות, ושיהיה קיץ קריר ובתאבון.

    מתוקה, קרירה וטעימה - גלידה אפרסק ויוגורט
    מתוקה, קרירה וטעימה - גלידה אפרסק ויוגורט

    הערות

    • אפשר להחליף את האפרסק באגס או בננה, או כל פרי שאוהבים שיש בו מנת פחמימה - לשים לב שפירות שונים בעלי ערך פחמימתי שונה

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (4)

    Avatar

      Avatar
      קרן בן פורת

      האם אפשר להחליף ביוגורט רגיל של 3% או 15% שומן?

        Avatar
        מערכת Foody

        היי קרן, אפשר להחליף, אך חשוב לדעת שזה ישפיע על רמות הפחמימות והשומנים במתכון. נשמח לדעת איך יצא!

      Avatar
      רונית הנגבי

      אפרסק לא מתאים לסוכרתיים. ואם יוגורט אז 10%. אפשר ורצוי להחליף בפטל

        Avatar
        מערכת Foody

        הי רונית. כל המתכונים שלנו נסדקים על ידי תזונאית מוסמכת.

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות