אוזני המן דלות פחמימה במילוי תמרים

הן קטנות, מתוקות ודלות פחמימה! אוזני המן במילוי ממרח תמרים ואגוזי מלך שישתלבו בצורה מושלמת במשלוח המנות הדל הפחמימות שלכם
הן קטנות, מתוקות ודלות פחמימה! אוזני המן במילוי ממרח תמרים ואגוזי מלך שישתלבו בצורה מושלמת במשלוח המנות הדל הפחמימות שלכם
  • שיר אלפי-זגר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.9 קק״ל 3778.3 קק״ל
    פחמימות 14.0 גרם 279.2 גרם
    שומן 10.7 גרם 213.4 גרם
    נתרן 13.9 מ״ג 278.1 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 113.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 57.5 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 18.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 55.5 מ״ג 1109.3 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 24.1 מ״ג
    אשלגן 175.0 מ״ג 3500.2 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 16.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.9 קק״ל 3778.3 קק״ל
    פחמימות 14.0 גרם 279.2 גרם
    שומן 10.7 גרם 213.4 גרם
    נתרן 13.9 מ״ג 278.1 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 113.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 57.5 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 18.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 55.5 מ״ג 1109.3 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 24.1 מ״ג
    אשלגן 175.0 מ״ג 3500.2 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 16.5 מ״ג
    סגור

תמר הוא פתרון נפלא כשמתחשק משהו מתוק. היופי בתמר זה שהסוכר בו עולה לאט יותר בדם ולכן הוא משביע לאורך זמן. השילוב במתכון של אגוזי המלך וחמאת השקדים בבצק, תורמים שומן שגם הוא תורם לעלייה האיטית של הסוכר ולשובע. אוזני המן כאלו מתאימות לתזונת סכרת מכל הסיבות הנ”ל והן אפילו טעימות בטירוף!

בקיצור, אוזן ההמן שלנו התחפשה למעמול ועל הדרך עושה לנו טוב על הלב. ממש כמו חג הפורים!

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות טורבו.
  2. בקערה גדולה מערבבים קמח כוסמין מלא, קמח שקדים ואבקת אפייה לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים חמאת שקדים, תמצית וניל ומשקה סויה ללא תוספת סוכר ומערבבים ליצירת בצק. הבצק צריך להיות גמיש ונוח, אם הוא יבש תוסיפו עוד משקה סויה.
  4. מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חלק ל-½ ס”מ.
  5. בעזרת כוס יוצרים עיגולים עד שיהיו לנו 20 עיגולים.
  6. מערבבים את חומרי המלית בקערה.
  7. שמים כפית מהמלית בכל מרכז עיגול וסוגרים ליצירת משולש.
  8. אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש או עד שאוזני המן מזהיבות. חג שמח ובתאבון 🙂

    הערות

    • ניתן להחליף את משקה הסויה במיץ תפוזים טבעי לקבלת בצק מתקתק יותר
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות