ארטיקים ביתיים מפירות טריים

כמה קל להכין ארטיקים טבעיים מפירות טריים. מרסקים את הפירות בבלנדר עם יוגורט וקצת מייפל, יוצקים, מקפיאים ונהנים!
כמה קל להכין ארטיקים טבעיים מפירות טריים. מרסקים את הפירות בבלנדר עם יוגורט וקצת מייפל, יוצקים, מקפיאים ונהנים!
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 8 שעות ו-20 דק׳
  • פחמימות
    20 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 119.5 קק״ל 716.8 קק״ל
    פחמימות 20.2 גרם 121.1 גרם
    שומן 2.3 גרם 13.9 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 3.1 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 22.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.1 מ״ג 24.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 27.9 מ״ג 167.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 8 שעות ו-20 דק׳
  • פחמימות
    20 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 119.5 קק״ל 716.8 קק״ל
    פחמימות 20.2 גרם 121.1 גרם
    שומן 2.3 גרם 13.9 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 3.1 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 22.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.1 מ״ג 24.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 27.9 מ״ג 167.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מרסקים בבלנדר גביע יוגורט ו-2 כפות מייפל עם סוג אחד של פרי, לקבלת תערובת קרמית. באותו אופן מכינים גם מהפרי השני. 
  2. יוצקים לתבניות ארטיק או כוסות ומקפיאים. אפשר סוג אחד של פרי או בשני צבעים.
  3. מוציאים אחרי שעה, תוקעים בכל ארטיק מקל ומחזירים להקפאה ל-8 שעות לפחות.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות