-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 78.1 קק״ל 78.1 קק״לפחמימות 18.9 גרם 18.9 גרםשומן 0.4 גרם 0.4 גרםנתרן 2.9 מ״ג 2.9 מ״גחלבון 2.4 גרם 2.4 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 1.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 20.9 מ״ג 20.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 296.3 מ״ג 296.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 שעות ו-5 דק׳
-
פחמימות19 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 78.1 קק״ל 78.1 קק״לפחמימות 18.9 גרם 18.9 גרםשומן 0.4 גרם 0.4 גרםנתרן 2.9 מ״ג 2.9 מ״גחלבון 2.4 גרם 2.4 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 1.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 20.9 מ״ג 20.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 296.3 מ״ג 296.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מרכיבים 3 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 שעות ו-5 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מקפיאים את האבטיח למשך 5 שעות לפחות.
- מרסקים את האבטיח על פומפיה דקה לקבלת גרניטה ומגישים מיד עם מיץ ליים ועלי נענע מעל.
אופן הכנה
- מקפיאים את האבטיח למשך 5 שעות לפחות.
- מרסקים את האבטיח על פומפיה דקה לקבלת גרניטה ומגישים מיד עם מיץ ליים ועלי נענע מעל.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)