-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 227.3 קק״ל 909.4 קק״לפחמימות 8.0 גרם 31.9 גרםשומן 16.0 גרם 64.1 גרםנתרן 2.0 מ״ג 8.0 מ״גחלבון 16.7 גרם 67.0 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.2 גרםשומן רווי 2.0 גרם 7.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 121.6 מ״ג 486.5 מ״גברזל 3.7 מ״ג 14.9 מ״גאשלגן 459.8 מ״ג 1839.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות8 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 227.3 קק״ל 909.4 קק״לפחמימות 8.0 גרם 31.9 גרםשומן 16.0 גרם 64.1 גרםנתרן 2.0 מ״ג 8.0 מ״גחלבון 16.7 גרם 67.0 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.2 גרםשומן רווי 2.0 גרם 7.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 121.6 מ״ג 486.5 מ״גברזל 3.7 מ״ג 14.9 מ״גאשלגן 459.8 מ״ג 1839.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 שיני שום
-
3 ס"מ שורש ג'ינג'ר
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינונינקי מגבעול וזרעים
-
3 כפות רוטב סויה דל נתרן
-
2 כפות שמן זית
-
1 כפית שמן שומשום
-
300 גרם טופו קשהחתוך לקוביות
-
350 גרם עלי תרדשטופים וללא גבעולים
-
3 גבעולי בצל ירוקחתוכים גס
-
1 כף שומשוםקלוי
אופן הכנה
- מרסקים בבלנדר שום, ג׳ינג׳ר וצ׳ילי עם רוטב סויה.
- מחממים ווק עם שמן זית ושמן שומשום, מוסיפים את הטופו ומטגנים 3-4 דקות עד שהוא מזהיב מכל הצדדים.
- מוסיפים את תערובת הסויה והשום ומקפיצים דקה.
- מוסיפים את התרד, הבצל הירוק, והשומשום ומקפיצים 2 דקות.
- מגישים מיד על אורז בסמטי מלא עם זרעי שומשום מעל.
אופן הכנה
- מרסקים בבלנדר שום, ג׳ינג׳ר וצ׳ילי עם רוטב סויה.
- מחממים ווק עם שמן זית ושמן שומשום, מוסיפים את הטופו ומטגנים 3-4 דקות עד שהוא מזהיב מכל הצדדים.
- מוסיפים את תערובת הסויה והשום ומקפיצים דקה.
- מוסיפים את התרד, הבצל הירוק, והשומשום ומקפיצים 2 דקות.
- מגישים מיד על אורז בסמטי מלא עם זרעי שומשום מעל.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)