טראפלס שוקולד עם טחינה ושקדים

קשה להסביר את הקסם שמתרחש בערבוב בין שוקולד מומס וטחינה גולמית. את החמאה מחליפה כאן הטחינה ומתקבל מרקם של טראפלס שוקולד איכותי ועשיר. היכנסו לאתר Happy Food והתחילו להכין
קשה להסביר את הקסם שמתרחש בערבוב בין שוקולד מומס וטחינה גולמית. את החמאה מחליפה כאן הטחינה ומתקבל מרקם של טראפלס שוקולד איכותי ועשיר. היכנסו לאתר Happy Food והתחילו להכין
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 99.8 קק״ל 2495.3 קק״ל
    פחמימות 4.0 גרם 101.2 גרם
    שומן 8.6 גרם 216.0 גרם
    נתרן 0.7 מ״ג 16.7 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 50.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 23.1 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 36.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.5 מ״ג 387.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 14.4 מ״ג
    אשלגן 40.3 מ״ג 1007.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 99.8 קק״ל 2495.3 קק״ל
    פחמימות 4.0 גרם 101.2 גרם
    שומן 8.6 גרם 216.0 גרם
    נתרן 0.7 מ״ג 16.7 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 50.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 23.1 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 36.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.5 מ״ג 387.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 14.4 מ״ג
    אשלגן 40.3 מ״ג 1007.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור

אנחנו כמהים לדבר הקטן והמתוק הזה שבא לנו בדיוק בזמן עם הקפה. בלי הרבה מאמץ ובלי הרבה עבודה, טראפלס שוקולד הוא בדיוק הקינוח שסוגר את הפינה. המתכון הזה הוא בסיס מושלם לטראפלס שוקולד – אפשר לשחק עם המרכיבים שלו ולקבל טראפלס שוקולד בטעמים ומרקמים שונים.

אילו סוגי טראפלס שוקולד אפשר ליצור מהמתכון?

השוקולד נשאר, החמאה והאגוזים נשארים.

לא בא לכם טחינה? נסו חמאת בוטנים, חמאת שקדים, חמאת קשיו.

לא בא לכם שקדים? נסו אגוזי לוז, אגוזי פקאן, בוטנים.

מה שבטוח – טראפלס שוקולד הוא הקינוח המושלם שאפשר להכין בכמויות, להקפיא ולשלוף בכל רגע שזקוקים לנחמה מתוקה.

מצרכים

מצרכים


plus minus

מצרכים לתבנית מרובעת 20*20

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. ממיסים את השוקולד 45 שניות במיקרוגל, מערבבים ואם צריך ממיסים עוד 10-15 שניות, עד שהוא הופך נוזלי וחלק.
  2. מוסיפים לשוקולד המומס טחינה ומערבבים היטב.
  3. יוצקים לתבנית 20*20 מרופדת בנייר אפייה, מפזרים מעל את שבבי השקדים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים להקפאה עד להתייצבות.
  4. חותכים ל-25 קוביות ושומרים במקפיא בקופסה אטומה. מוציאים 10 דקות לפני ההגשה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות