קרקר עדשים כתומות

איך לא חשבו על זה קודם? קרקר עדשים כתומות. קרקר ביתי, טעים ודל פחמימות, שכיף שיהיה בבית, בתיק או במגירה בעבודה. הולך טוב עם סלט או מרק
איך לא חשבו על זה קודם? קרקר עדשים כתומות. קרקר ביתי, טעים ודל פחמימות, שכיף שיהיה בבית, בתיק או במגירה בעבודה. הולך טוב עם סלט או מרק
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    2 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 58.8 קק״ל 1411.6 קק״ל
    פחמימות 2.1 גרם 49.6 גרם
    שומן 3.4 גרם 82.7 גרם
    נתרן 1.2 מ״ג 27.8 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 79.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 15.0 גרם
    כולסטרול 42.2 מ״ג 1012.8 מ״ג
    סידן 6.3 מ״ג 152.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 17.8 מ״ג 427.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    2 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 58.8 קק״ל 1411.6 קק״ל
    פחמימות 2.1 גרם 49.6 גרם
    שומן 3.4 גרם 82.7 גרם
    נתרן 1.2 מ״ג 27.8 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 79.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 15.0 גרם
    כולסטרול 42.2 מ״ג 1012.8 מ״ג
    סידן 6.3 מ״ג 152.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 17.8 מ״ג 427.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

מצרכים ל-2 תבניות תנור

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו ומרפדים שתי תבניות תנור בנייר אפיה. 
  2. מערבבים ביצים, מים, שמן, קמח עדשים ותבלינים בבלנדר או בקערה, עד לקבלת עיסה דביקה ואחידה ללא גושי קמח עדשים. 
  3. מוסיפים את השומשום והקצח ומערבבים היטב.
  4. מחלקים את הבלילה בין שתי התבניות ומשטחים את התערובת לעובי דק מאוד.
  5. אופים 15-20 דקות או עד שהקרקר יבש (רעש חלול נשמע אן נוקשים עליו באצבעות).
  6. מצננים מעט ושוברים לחתיכות בגודל רצוי.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות