סלט סלק, סלרי ופקאנים

סלק הוא ירק שורש בעל טעם מיוחד וצבע משגע. סלט סלק עשיר במרקמים וטעמים ויכול להתאים כמעט לכל ארוחה. אפשר להשתמש בסלק מבושל לקיצור תהליכים
סלק הוא ירק שורש בעל טעם מיוחד וצבע משגע. סלט סלק עשיר במרקמים וטעמים ויכול להתאים כמעט לכל ארוחה. אפשר להשתמש בסלק מבושל לקיצור תהליכים
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 253.6 קק״ל 1014.3 קק״ל
    פחמימות 16.4 גרם 65.5 גרם
    שומן 21.2 גרם 84.9 גרם
    נתרן 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 34.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 11.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.9 מ״ג 55.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 7.8 מ״ג 31.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 253.6 קק״ל 1014.3 קק״ל
    פחמימות 16.4 גרם 65.5 גרם
    שומן 21.2 גרם 84.9 גרם
    נתרן 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 34.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 11.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.9 מ״ג 55.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 7.8 מ״ג 31.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
מתכוני סלטים
מערכת Happy Food
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.
  2. שוטפים את הסלקים, לא מקלפים ועוטפים בנייר כסף. אופים כ-40 דקות או עד שהסלקים רכים (בודקים בעזרת מזלג). מצננים, מקלפים וחותכים לפלחים או קוביות.
  3. מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת.
  4. מערבבים בקערה את הסלקים הצלויים עם סלרי, בצל ירוק, אגוזי פקאן וקוביות תפוח. יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות