קארי קציצות וירקות

קציצות רכות ועסיסיות ברוטב קארי אדום עם ירקות, מנה עיקרית טעימה ומהירה כשרוצים לגוון את ארוחת הצהריים ולשלב הרבה ירקות בארוחה
קציצות רכות ועסיסיות ברוטב קארי אדום עם ירקות, מנה עיקרית טעימה ומהירה כשרוצים לגוון את ארוחת הצהריים ולשלב הרבה ירקות בארוחה
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    15 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 548.6 קק״ל 2194.3 קק״ל
    פחמימות 15.4 גרם 61.5 גרם
    שומן 35.4 גרם 141.6 גרם
    נתרן 480.6 מ״ג 1922.4 מ״ג
    חלבון 38.9 גרם 155.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.8 גרם
    שומן רווי 13.9 גרם 55.6 גרם
    כולסטרול 177.1 מ״ג 708.2 מ״ג
    סידן 85.0 מ״ג 339.9 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 21.8 מ״ג
    אשלגן 767.6 מ״ג 3070.3 מ״ג
    אבץ 8.6 מ״ג 34.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    15 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 548.6 קק״ל 2194.3 קק״ל
    פחמימות 15.4 גרם 61.5 גרם
    שומן 35.4 גרם 141.6 גרם
    נתרן 480.6 מ״ג 1922.4 מ״ג
    חלבון 38.9 גרם 155.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.8 גרם
    שומן רווי 13.9 גרם 55.6 גרם
    כולסטרול 177.1 מ״ג 708.2 מ״ג
    סידן 85.0 מ״ג 339.9 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 21.8 מ״ג
    אשלגן 767.6 מ״ג 3070.3 מ״ג
    אבץ 8.6 מ״ג 34.4 מ״ג
    סגור
מתכוני בשר
אורלי פלאי-ברונשטיין
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

קארי ירקות

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: מערבבים את כל החומרים יחד בקערה או בתוך שקית. מקפידים ללוש בידיים כדי ליצור תערובת אחידה. טועמים כדי לוודא שיש מספיק תיבול. טיפ: אפשר להכין קציצת ניסיון קטנה. כשהתערובת מוכנה יוצרים קציצות ומניחים במקרר להתייצבות.
  2. מכינים את קארי הירקות: מחממים סוטאז׳ או מחבת עמוקה עם שמן וסוגרים את הקציצות דקה-שתיים מכל צד. מוציאים החוצה. עכשיו משקעי הטיגון של הקציצות יוסיפו לטעמו של הרוטב.
  3. מוסיפים לסוטאז׳ את מחית הקארי, מערבבים תוך כדי טיגון כדי לפתוח אותה. מוסיפים חלב קוקוס וחמאת בוטנים ומערבבים.
  4. מוסיפים את הירקות, משבצים ביניהם את הקציצות, יוצקים עוד חצי כוס מים רותחים (או קצת יותר, שיהיה מספיק נוזלים). מכסים ומבשלים 20 דקות על אש קטנה, עד שהירקות מתרככים אבל לא מדי והקציצות מוכנות.
  5. מגישים חם, מפזרים מעל כוסברה קצוצה לפני ההגשה.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות