צלי בקר ביין אדום

יש נתחים שכל מה שהם צריכים, זה רק זמן בישול. צלי בקר קלאסי מכינים עם ירקות שורש, עשבי תיבול ויין. אם אין יין אפשר להחליף בבירה או מרק
יש נתחים שכל מה שהם צריכים, זה רק זמן בישול. צלי בקר קלאסי מכינים עם ירקות שורש, עשבי תיבול ויין. אם אין יין אפשר להחליף בבירה או מרק
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1118.9 קק״ל 6713.1 קק״ל
    פחמימות 17.1 גרם 102.5 גרם
    שומן 80.6 גרם 483.6 גרם
    נתרן 169.8 מ״ג 1019.0 מ״ג
    חלבון 67.5 גרם 404.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 22.3 גרם
    שומן רווי 14.5 גרם 86.8 גרם
    כולסטרול 133.3 מ״ג 800.0 מ״ג
    סידן 53.8 מ״ג 322.9 מ״ג
    ברזל 6.2 מ״ג 37.3 מ״ג
    אשלגן 1400.2 מ״ג 8401.3 מ״ג
    אבץ 13.0 מ״ג 77.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1118.9 קק״ל 6713.1 קק״ל
    פחמימות 17.1 גרם 102.5 גרם
    שומן 80.6 גרם 483.6 גרם
    נתרן 169.8 מ״ג 1019.0 מ״ג
    חלבון 67.5 גרם 404.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 22.3 גרם
    שומן רווי 14.5 גרם 86.8 גרם
    כולסטרול 133.3 מ״ג 800.0 מ״ג
    סידן 53.8 מ״ג 322.9 מ״ג
    ברזל 6.2 מ״ג 37.3 מ״ג
    אשלגן 1400.2 מ״ג 8401.3 מ״ג
    אבץ 13.0 מ״ג 77.9 מ״ג
    סגור
מתכוני בשר
אורלי פלאי-ברונשטיין
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים סיר גדול עם שמן זית. מוסיפים את קוביות השריר, מתבלים במלח ופלפל ומזהיבים אותן.
  2. מוסיפים את הבצלים, הגזרים, השום, עשבי התיבול והמים ומבשלים במשך שעתיים. אפשר גם בתנור בחום בינוני 160 מעלות.
  3. מסירים את המכסה, יוצקים יין, מבשלים עם מכסה פתוח עד לאידוי האלכוהול, מכסים שוב ומבשלים שעה או יותר, עד שהבשר רך מאוד.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (6)

    Avatar

      Avatar
      אורה

      המתכון הזה יתאים גם לבשר כתף?

        Avatar
        מערכת Foody

        היי אורה, המתכון מומלץ עם בשר שריר אך יכול להיות גם עם בשר כתף.

      Avatar
      צבי רובינשטיין

      לשלב 1-האם לא רצוי לקמח את הבשר לפני הטיגון? לשלב 3 האם לא כדאי לתת לאלכוהול להתנדף ואז לסגור את הסיר?

        Avatar
        מערכת Foody

        אין צורך בקימוח הבשר לפני הטיגון (בתזונת סוכרת לא צורכים קמח לבן). כמו כן, בשלב 3 אכן הוספנו הנחיה לאידוי האלכוהול, תודה רבה על עירור תשומת הלב.

      Avatar
      צבי רובינשטיין

      הערות למתכון: לשלב 2 האם יש צורך להוסיף מים? כמה?

        Avatar
        מערכת Foody

        היי צבי, אתה צודק, הוספנו את המים למצרכים ועדכנו את אופן ההכנה

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות