לחם דל פחמימות – לחם טחינה

טחינה וביצים עובדים כמו קסם ויוצרים יחד לחם דל פחמימות עליו תוסיפו אגוזים וזרעים לפי מה שיש בבית והתוצאה? פשוט מושלמת. היכנסו לאתר HappyFood והתחילו בהכנה
טחינה וביצים עובדים כמו קסם ויוצרים יחד לחם דל פחמימות עליו תוסיפו אגוזים וזרעים לפי מה שיש בבית והתוצאה? פשוט מושלמת. היכנסו לאתר HappyFood והתחילו בהכנה
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 92.5 קק״ל 2035.9 קק״ל
    פחמימות 2.9 גרם 64.5 גרם
    שומן 6.6 גרם 145.6 גרם
    נתרן 1.4 מ״ג 31.2 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 84.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 26.2 גרם
    כולסטרול 67.1 מ״ג 1477.0 מ״ג
    סידן 12.6 מ״ג 278.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 14.8 מ״ג
    אשלגן 55.0 מ״ג 1210.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 9.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 92.5 קק״ל 2035.9 קק״ל
    פחמימות 2.9 גרם 64.5 גרם
    שומן 6.6 גרם 145.6 גרם
    נתרן 1.4 מ״ג 31.2 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 84.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 26.2 גרם
    כולסטרול 67.1 מ״ג 1477.0 מ״ג
    סידן 12.6 מ״ג 278.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 14.8 מ״ג
    אשלגן 55.0 מ״ג 1210.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 9.5 מ״ג
    סגור

לחם דל פחמימות לא חייב להיות משעמם או חסר טעם. קבלו מתכון ללחם טחינה מושלם – לחם דל פחמימות שמכינים מטחינה וביצים ומפזרים מעליו אגוזים וגרעינים. פורסים ומורחים עליו איזה ממרחים שרוצים או מכינים סנדוויץ’ מפנק גדושה בחלבון וירקות. בתיאבון!

מאפים דלי פחמימות
אורלי פלאי-ברונשטיין
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

לחם טחינה (תבנית אינגליש קייק אחת)

תוספות

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערה טחינה, ביצים וסילאן בעזרת מטרפה לקבלת תערובת סמיכה ואחידה. מוסיפים אבקת האפייה ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים 2/3 מהתוספות לתערובת (היתר לציפוי הכיכר). מערבבים היטב ויוצקים לתבנית.
  4. אופים 35 דקות או עד להתייצבות הכיכר והזהבה יפה. מצננים על רשת התנור בעודו כבוי, זה מייבש את התחתית.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (6)

    Avatar

      Avatar
      אילנית יציב

      האם אפשר להחליף את הסילאן בסוכרה דייט או באבקת סוויטאנגו?

        Avatar
        מערכת Foody

        כן, סוויטאנגו

      Avatar
      הילה פרסל

      חייבת לציין שזה מתכון כל כך מוצלח קל קליל פשוט מהיר וכל כך טעים שלא תארתי לעצמי רק ביימתי להכין גמעט התחסל ומיד הכנתי אחד נוסף תודה רבה

        Avatar
        מערכת Foody

        תודה רבה הילה היקרה, משמח לקרוא

      Avatar
      רוני פרידמן

      סודה לשתיה או אבקת אפייה או שניהם?

        Avatar
        מערכת Foody

        היי רוני, תיקנו את המתכון כך שתהיה אחידות – תודה על עירור תשומת הלב. אפשר אבקת אפייה או סודה לשתייה – לבחירתך

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות