לאפה מקמח עדשים

קמח עדשים ומים - זה כל מה שצריך כדי להכין לאפה מקמח עדשים טעימה וגמישה, שיהיה קל וכיף למלא בכל טוב: טחינה וירקות טריים או תבשיל של ירקות וטופו - אתם מחליטים
קמח עדשים ומים - זה כל מה שצריך כדי להכין לאפה מקמח עדשים טעימה וגמישה, שיהיה קל וכיף למלא בכל טוב: טחינה וירקות טריים או תבשיל של ירקות וטופו - אתם מחליטים
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    11 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 131.0 קק״ל 523.9 קק״ל
    פחמימות 10.5 גרם 41.9 גרם
    שומן 0.4 גרם 1.6 גרם
    נתרן 3.9 מ״ג 15.5 מ״ג
    חלבון 10.9 גרם 43.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.4 מ״ג 9.6 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    11 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 131.0 קק״ל 523.9 קק״ל
    פחמימות 10.5 גרם 41.9 גרם
    שומן 0.4 גרם 1.6 גרם
    נתרן 3.9 מ״ג 15.5 מ״ג
    חלבון 10.9 גרם 43.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.4 מ״ג 9.6 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
מתכונים דלי פחמימה ב10 דקות
מערכת Happy Food
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

לאפה מקמח עדשים1
לאפה מקמח עדשים. צילום: חיה טבואדה
  1. מערבלים את כל מרכיבי הלאפה במעבד המזון עד לקבלת בלילה חלקה.
  2. מחממים מחבת נון סטיק בגודל 22-26 ס״מ. יוצקים אליה רבע מן הבלילה, מטלטלים לפיזור באופן אחיד וממתינים 5-4 דקות עד שעולות על פניה בועות והיא מתייצבת ומתייבשת. בעזרת מרית הופכים בזהירות ומייבשים גם את הצד השני של הלאפה.
    לאפה מקמח עדשים2
    הופכים את הלאפה ומייבשים גם את הצד השני. צילום: חיה טבואדה

    לאפה מקמח עדשים3
    עורמים את הלאפות בצלחת עם הפרדה של נייר אפייה כדי שלא ידבקו אחת לשנייה. צילום: חיה טבואדה

  3. ממשיכים באותו אופן להכין עוד 3 לאפות עם יתר הבלילה.
לאפה מקמח עדשים4
לאפה מקמח עדשים. צילום: חיה טבואדה

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

        Avatar
        מערכת Foody

        היי, נשמח להבין מדוע?

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות