-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 48.4 קק״ל 580.4 קק״לפחמימות 1.7 גרם 20.4 גרםשומן 2.1 גרם 24.8 גרםנתרן 46.1 מ״ג 553.3 מ״גחלבון 5.6 גרם 66.8 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 7.0 גרםשומן רווי 0.4 גרם 5.2 גרםכולסטרול 56.0 מ״ג 671.4 מ״גסידן 15.6 מ״ג 187.6 מ״גברזל 0.6 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 98.9 מ״ג 1186.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות2 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 48.4 קק״ל 580.4 קק״לפחמימות 1.7 גרם 20.4 גרםשומן 2.1 גרם 24.8 גרםנתרן 46.1 מ״ג 553.3 מ״גחלבון 5.6 גרם 66.8 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 7.0 גרםשומן רווי 0.4 גרם 5.2 גרםכולסטרול 56.0 מ״ג 671.4 מ״גסידן 15.6 מ״ג 187.6 מ״גברזל 0.6 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 98.9 מ״ג 1186.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.3 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבבים את כל החומרים יחד בקערה.
- בשתי ידיים מעצבים קציצות ומניחים בתבנית.
- אופים 15-20 דקות עד שהן יציבות וזהובות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבבים את כל החומרים יחד בקערה.
- בשתי ידיים מעצבים קציצות ומניחים בתבנית.
- אופים 15-20 דקות עד שהן יציבות וזהובות.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)