קציצות דגים ירוקות

קציצות דגים ירקרקות ועסיסיות, שופעות כל טוב שיוצרים מפילה של דג, בצל, תבלינים ועשבי תיבול. הכי טעים לאכול אותן עם טחינה טובה וסלט ירקות קצוץ
קציצות דגים ירקרקות ועסיסיות, שופעות כל טוב שיוצרים מפילה של דג, בצל, תבלינים ועשבי תיבול. הכי טעים לאכול אותן עם טחינה טובה וסלט ירקות קצוץ
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 32.1 קק״ל 513.6 קק״ל
    פחמימות 0.7 גרם 10.9 גרם
    שומן 0.4 גרם 6.0 גרם
    נתרן 16.7 מ״ג 266.9 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 99.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.3 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.0 גרם
    כולסטרול 11.6 מ״ג 185.0 מ״ג
    סידן 13.0 מ״ג 208.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 167.3 מ״ג 2676.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 32.1 קק״ל 513.6 קק״ל
    פחמימות 0.7 גרם 10.9 גרם
    שומן 0.4 גרם 6.0 גרם
    נתרן 16.7 מ״ג 266.9 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 99.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.3 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.0 גרם
    כולסטרול 11.6 מ״ג 185.0 מ״ג
    סידן 13.0 מ״ג 208.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 167.3 מ״ג 2676.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קוצצים את הדג בעזרת סכין דק-דק (לא טוחנים!). מעבירים לקערה.
  2. מוסיפים את יתר המרכיבים, לשים את התערובת באמצעות אצבעות הידיים (אפשר להיעזר בכפפות חד פעמיות אם צריך) העיקר שבסוף מקבלים תערובת אחידה.
  3. יוצרים 16 קבבים (אפשר גם קטנים או גדולים יותר). שומרים במקרר. בינתיים מתארגנים על טחינה וסלט ירקות קצוץ.
  4. מחממים מחבת נון סטיק עם מעט שמן זית ומטגנים כל קציצה משני הצדדים עד להשחמה. מגישים מיד!
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות