עוגיות ללא סוכר – עוגיות שוקולד צ’יפס דלות פחמימה
עוגיות ללא סוכר, עוגיות שוקולד צ'יפס דלות פחמימה או עוגיות לקפה - כך או כך תכינו אותן בכל שבוע! עוגיות עם קקאו איכותי מעולה ושוקולד צ'יפס, לזלול לצד הקפה
עוגיות ללא סוכר, עוגיות שוקולד צ'יפס דלות פחמימה או עוגיות לקפה - כך או כך תכינו אותן בכל שבוע! עוגיות עם קקאו איכותי מעולה ושוקולד צ'יפס, לזלול לצד הקפה
- גולדי אלישר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 88.2 קק״ל 1058.6 קק״לפחמימות 5.0 גרם 59.8 גרםשומן 8.3 גרם 100.2 גרםנתרן 0.4 מ״ג 5.0 מ״גחלבון 1.7 גרם 20.9 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.2 גרםשומן רווי 4.0 גרם 47.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.9 מ״ג 142.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
פחמימות5 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 88.2 קק״ל 1058.6 קק״לפחמימות 5.0 גרם 59.8 גרםשומן 8.3 גרם 100.2 גרםנתרן 0.4 מ״ג 5.0 מ״גחלבון 1.7 גרם 20.9 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.2 גרםשומן רווי 4.0 גרם 47.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.9 מ״ג 142.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
אהבה שלי עוד לפני הסוכרת זה קפה ועוגייה. העוגיות האלו נוצרו עבור מי שמתחבר לקפה עם עוגייה בלי ייסורי מצפון ובלי שרמות הסוכר יקפצו – מנסיון. עוגיות ללא סוכר משגעות ונימוחות בטירוף עם קקאו איכותי ושוקולד צ’יפס, אתם תחכו לשעת הקפה העוגייה בכל יום מחדש.
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות ללא סוכר - עוגיות שוקולד צ'יפס
-
1 כוס קמח שקדים
-
3 כפות תחליף סוכר סוויטאנגו
-
3 כפות אבקת קקאו אורגני
-
4 כפות חמאת שקדים
-
3 כפות שמן קוקוסמומס
-
30 גרם שוקולד צ’יפס סוויטאנגו
אופן הכנה
- שמים בקערה את כל החומרים לפי הסדר למעט השוקולד צ’יפס. מערבבים היטב עד ליצירת בצק, מחלקים ל-2 ועוטפים בניילון נצמד.
- יוצרים מעין גליל מהבצק ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
- פורסים את הגלילים לעיגולים ומניחים על נייר אפייה. מפזרים מעל העוגיות מעט שוקולד צ’יפס ומצמידים אותם לכל עוגייה.
- אופים כ-12 דקות בתנור בחום של 180 מעלות.
- כאשר העוגיות מתקררות מאחסנים אותן בכלי אטום.
אופן הכנה
- שמים בקערה את כל החומרים לפי הסדר למעט השוקולד צ’יפס. מערבבים היטב עד ליצירת בצק, מחלקים ל-2 ועוטפים בניילון נצמד.
- יוצרים מעין גליל מהבצק ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
- פורסים את הגלילים לעיגולים ומניחים על נייר אפייה. מפזרים מעל העוגיות מעט שוקולד צ’יפס ומצמידים אותם לכל עוגייה.
- אופים כ-12 דקות בתנור בחום של 180 מעלות.
- כאשר העוגיות מתקררות מאחסנים אותן בכלי אטום.
הערות
- צריכה מופרזת של ממתיקים בסכרת ובפרט בסכרת היריון אינה מומלצת, יש להקפיד לאכול במידה ובמידת הצורך אף להתייעץ עם איש מקצוע בנוגע להתאמת הממתיק למצבכם הבריאותי.
הערות
- צריכה מופרזת של ממתיקים בסכרת ובפרט בסכרת היריון אינה מומלצת, יש להקפיד לאכול במידה ובמידת הצורך אף להתייעץ עם איש מקצוע בנוגע להתאמת הממתיק למצבכם הבריאותי.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון - שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)