תערובת אגוזים מקורמלים או גרנולה דלת פחמימה
היא דלת פחמימה ותהפוך לצנצנת הקבועה שלכם על השיש - תערובת אגוזים מקורמלים ללא סוכר עם טעם משגע שהולכת מושלם עם שמנת חמוצה או יוגורט יווני
היא דלת פחמימה ותהפוך לצנצנת הקבועה שלכם על השיש - תערובת אגוזים מקורמלים ללא סוכר עם טעם משגע שהולכת מושלם עם שמנת חמוצה או יוגורט יווני
- גולדי אלישר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 158.0 קק״ל 1264.3 קק״לפחמימות 10.8 גרם 86.0 גרםשומן 12.8 גרם 102.7 גרםנתרן 2.5 מ״ג 20.0 מ״גחלבון 3.7 גרם 29.5 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.1 גרםשומן רווי 1.1 גרם 8.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 32.3 מ״ג 258.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 82.4 מ״ג 659.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 5 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות11 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 158.0 קק״ל 1264.3 קק״לפחמימות 10.8 גרם 86.0 גרםשומן 12.8 גרם 102.7 גרםנתרן 2.5 מ״ג 20.0 מ״גחלבון 3.7 גרם 29.5 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.1 גרםשומן רווי 1.1 גרם 8.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 32.3 מ״ג 258.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 82.4 מ״ג 659.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 3.0 מ״גסגור
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 כפות תחליף סוכר חום סוויטאנגו
-
50 גרם אגוזי מלך
-
100 גרם גפרורי שקדים
-
50 גרם אגוזי פקאן טבעיים
אופן הכנה
- מניחים את הסוויטאנגו במחבת עד להמסה.
- מוסיפים את תערובת האגוזים ומערבבים על אש קטנה כ15 דקות, חשוב להקפיד לערבב כדי שהאגוזים לא יידבקו. ניתן להוסיף בשלב הזה גם תבלינים כמו קינמון או ציפורן.
- בסיום מניחים על נייר אפייה להתקררות ומאחסנים בקופסה אטומה (נשמר על השיש עד שבוע).
אופן הכנה
- מניחים את הסוויטאנגו במחבת עד להמסה.
- מוסיפים את תערובת האגוזים ומערבבים על אש קטנה כ15 דקות, חשוב להקפיד לערבב כדי שהאגוזים לא יידבקו. ניתן להוסיף בשלב הזה גם תבלינים כמו קינמון או ציפורן.
- בסיום מניחים על נייר אפייה להתקררות ומאחסנים בקופסה אטומה (נשמר על השיש עד שבוע).
הערות
- צריכה מופרזת של ממתיקים בסכרת ובפרט בסכרת היריון אינה מומלצת, יש להקפיד לאכול במידה ובמידת הצורך אף להתייעץ עם איש מקצוע בנוגע להתאמת הממתיק למצבכם הבריאותי.
הערות
- צריכה מופרזת של ממתיקים בסכרת ובפרט בסכרת היריון אינה מומלצת, יש להקפיד לאכול במידה ובמידת הצורך אף להתייעץ עם איש מקצוע בנוגע להתאמת הממתיק למצבכם הבריאותי.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)