תערובת אגוזים מקורמלים או גרנולה דלת פחמימה

היא דלת פחמימה ותהפוך לצנצנת הקבועה שלכם על השיש - תערובת אגוזים מקורמלים ללא סוכר עם טעם משגע שהולכת מושלם עם שמנת חמוצה או יוגורט יווני
היא דלת פחמימה ותהפוך לצנצנת הקבועה שלכם על השיש - תערובת אגוזים מקורמלים ללא סוכר עם טעם משגע שהולכת מושלם עם שמנת חמוצה או יוגורט יווני
  • גולדי אלישר
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    11 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 158.0 קק״ל 1264.3 קק״ל
    פחמימות 10.8 גרם 86.0 גרם
    שומן 12.8 גרם 102.7 גרם
    נתרן 2.5 מ״ג 20.0 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 29.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.1 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 32.3 מ״ג 258.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 94.8 מ״ג 758.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    11 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 158.0 קק״ל 1264.3 קק״ל
    פחמימות 10.8 גרם 86.0 גרם
    שומן 12.8 גרם 102.7 גרם
    נתרן 2.5 מ״ג 20.0 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 29.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.1 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 32.3 מ״ג 258.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 94.8 מ״ג 758.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מניחים את הסוויטאנגו במחבת עד להמסה.
  2. מוסיפים את תערובת האגוזים ומערבבים על אש קטנה כ15 דקות, חשוב להקפיד לערבב כדי שהאגוזים לא יידבקו. ניתן להוסיף בשלב הזה גם תבלינים כמו קינמון או ציפורן.
  3. בסיום מניחים על נייר אפייה להתקררות ומאחסנים בקופסה אטומה (נשמר על השיש עד שבוע).

מוזמנים להיכנס לקבוצת הפייסבוק ולעמוד האינסטגרם של גולדי.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות