חצילים, בולונז וקציצות בקר

גם חצילים, גם קציצות בקר, גם בולונז, והכל במנה אחת טעימה שהיא ארוחה שלמה וחגיגית. שכבות של חצילים ובשר עם רוטב עגבניות מדהים
גם חצילים, גם קציצות בקר, גם בולונז, והכל במנה אחת טעימה שהיא ארוחה שלמה וחגיגית. שכבות של חצילים ובשר עם רוטב עגבניות מדהים
  • גולדי אלישר
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    12 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 684.9 קק״ל 2739.7 קק״ל
    פחמימות 12.0 גרם 48.0 גרם
    שומן 55.9 גרם 223.8 גרם
    נתרן 202.3 מ״ג 809.0 מ״ג
    חלבון 33.6 גרם 134.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 18.2 גרם
    שומן רווי 12.0 גרם 48.0 גרם
    כולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 61.6 מ״ג 246.5 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 19.1 מ״ג
    אשלגן 590.3 מ״ג 2361.3 מ״ג
    אבץ 8.3 מ״ג 33.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    12 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 684.9 קק״ל 2739.7 קק״ל
    פחמימות 12.0 גרם 48.0 גרם
    שומן 55.9 גרם 223.8 גרם
    נתרן 202.3 מ״ג 809.0 מ״ג
    חלבון 33.6 גרם 134.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 18.2 גרם
    שומן רווי 12.0 גרם 48.0 גרם
    כולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 61.6 מ״ג 246.5 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 19.1 מ״ג
    אשלגן 590.3 מ״ג 2361.3 מ״ג
    אבץ 8.3 מ״ג 33.1 מ״ג
    סגור
מתכוני בשר
גולדי אלישר
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

בשר

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את החצילים: חותכים את החציל לפרוסות עגולות מתבלים בשמן זית, מלח ופפריקה חריפה. שמים את הפרוסות בטוסטר לחיצה בנייר אפייה עד להשחמה.
  2. מכינים את הבשר: בקערה שמים את הבשר, הבצל הקצוץ, העגבניות המרוסקות, הכוסברה, הפטרוזליה, הפפריקה החריפה והמלח ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה.
  3. את העיסה מחלקים ל2. מהחצי הראשון יוצרים קציצות קטנות פחוסות ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית (כ9 קציצות).
  4. את החצי השני של הבשר מטגנים במחבת ומפוררים עם מזלג עד שמשנה צבעו במחבת מאדום לחום אפרפר.
  5. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה.
  6. בונים את המנה: בתחתית המגש מניחים פרוסות חציל מעל מניחים את הבשר הקצוץ המטוגן מעל מניחים קציצות ומעל שוב פרוסות חציל. מעל שופכים את הרוטב.
  7. מכניסים לנינג’ה גריל בתוכנית גריל 10 דקות. אופציה נוספת היא להכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.

מוזמנים להיכנס לקבוצת הפייסבוק ולעמוד האינסטגרם של גולדי.


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות