-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 684.9 קק״ל 2739.7 קק״לפחמימות 12.0 גרם 48.0 גרםשומן 55.9 גרם 223.8 גרםנתרן 202.3 מ״ג 809.0 מ״גחלבון 33.6 גרם 134.6 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 18.2 גרםשומן רווי 12.0 גרם 48.0 גרםכולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 61.6 מ״ג 246.5 מ״גברזל 4.8 מ״ג 19.1 מ״גאשלגן 590.3 מ״ג 2361.3 מ״גאבץ 8.3 מ״ג 33.1 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
פחמימות12 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 684.9 קק״ל 2739.7 קק״לפחמימות 12.0 גרם 48.0 גרםשומן 55.9 גרם 223.8 גרםנתרן 202.3 מ״ג 809.0 מ״גחלבון 33.6 גרם 134.6 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 18.2 גרםשומן רווי 12.0 גרם 48.0 גרםכולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 61.6 מ״ג 246.5 מ״גברזל 4.8 מ״ג 19.1 מ״גאשלגן 590.3 מ״ג 2361.3 מ״גאבץ 8.3 מ״ג 33.1 מ״גסגור
מרכיבים 17 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
חצילים
-
1 חציל בינוני
-
3 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פפריקה חריפה
בשר
-
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
-
1/4 כוס שמן זית
-
3 כפות עגבניות מרוסקות
-
1/2 כפית פפריקה חריפה
-
1 קורט מלח דק
-
1 בצל קטןקצוץ דק
-
1 חופן כוסברהקצוצה
-
1 חופן פטרוזיליהקצוצה
רוטב
-
1/4 כוס שמן זית
-
1 כפית פפריקה חריפה
-
1 קורט מלח דק
-
1/4 כוס מים
-
3 כפות עגבניות מרוסקות
אופן הכנה
- מכינים את החצילים: חותכים את החציל לפרוסות עגולות מתבלים בשמן זית, מלח ופפריקה חריפה. שמים את הפרוסות בטוסטר לחיצה בנייר אפייה עד להשחמה.
- מכינים את הבשר: בקערה שמים את הבשר, הבצל הקצוץ, העגבניות המרוסקות, הכוסברה, הפטרוזליה, הפפריקה החריפה והמלח ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה.
- את העיסה מחלקים ל2. מהחצי הראשון יוצרים קציצות קטנות פחוסות ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית (כ9 קציצות).
- את החצי השני של הבשר מטגנים במחבת ומפוררים עם מזלג עד שמשנה צבעו במחבת מאדום לחום אפרפר.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה.
- בונים את המנה: בתחתית המגש מניחים פרוסות חציל מעל מניחים את הבשר הקצוץ המטוגן מעל מניחים קציצות ומעל שוב פרוסות חציל. מעל שופכים את הרוטב.
- מכניסים לנינג’ה גריל בתוכנית גריל 10 דקות. אופציה נוספת היא להכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.
אופן הכנה
- מכינים את החצילים: חותכים את החציל לפרוסות עגולות מתבלים בשמן זית, מלח ופפריקה חריפה. שמים את הפרוסות בטוסטר לחיצה בנייר אפייה עד להשחמה.
- מכינים את הבשר: בקערה שמים את הבשר, הבצל הקצוץ, העגבניות המרוסקות, הכוסברה, הפטרוזליה, הפפריקה החריפה והמלח ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה.
- את העיסה מחלקים ל2. מהחצי הראשון יוצרים קציצות קטנות פחוסות ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית (כ9 קציצות).
- את החצי השני של הבשר מטגנים במחבת ומפוררים עם מזלג עד שמשנה צבעו במחבת מאדום לחום אפרפר.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה.
- בונים את המנה: בתחתית המגש מניחים פרוסות חציל מעל מניחים את הבשר הקצוץ המטוגן מעל מניחים קציצות ומעל שוב פרוסות חציל. מעל שופכים את הרוטב.
- מכניסים לנינג’ה גריל בתוכנית גריל 10 דקות. אופציה נוספת היא להכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)