-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 210.5 קק״ל 1262.7 קק״לפחמימות 15.3 גרם 92.0 גרםשומן 10.8 גרם 64.9 גרםנתרן 40.4 מ״ג 242.1 מ״גחלבון 11.9 גרם 71.5 גרםסיבים תזונתיים 7.5 גרם 44.9 גרםשומן רווי 3.1 גרם 18.9 גרםכולסטרול 8.8 מ״ג 53.0 מ״גסידן 162.3 מ״ג 974.1 מ״גברזל 1.5 מ״ג 9.2 מ״גאשלגן 1223.1 מ״ג 7338.8 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות15 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 210.5 קק״ל 1262.7 קק״לפחמימות 15.3 גרם 92.0 גרםשומן 10.8 גרם 64.9 גרםנתרן 40.4 מ״ג 242.1 מ״גחלבון 11.9 גרם 71.5 גרםסיבים תזונתיים 7.5 גרם 44.9 גרםשומן רווי 3.1 גרם 18.9 גרםכולסטרול 8.8 מ״ג 53.0 מ״גסידן 162.3 מ״ג 974.1 מ״גברזל 1.5 מ״ג 9.2 מ״גאשלגן 1223.1 מ״ג 7338.8 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 7.8 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
פירה כרובית
-
2 כרוביות בינוניות
-
4 כפות שמן זית
-
480מ"ל או 2 כוסות חלב 3%אפשר גם חלב צמחי
-
3 כפיות מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
תוספות
-
1 חבילה אספרגוס
-
1סלסילה או 210 גרם פטריות יערפרוסות
-
2 כפות גבינת פרמזן
אופן הכנה
- בסיר עם מים רותחים מבשלים את הכרובית עד לריכוך.
- במעבד מזון מניחים את כל המרכיבים ומעבדים עד למרקם חלק.
- בסיר חולטים את האספרגוס עד שמתרכך.
- מטגנים את הפטריות עד לצלייה.
- מסדרים בקערה גדולה את פירה הכרובית ומעל את קישוטי האספרגוס והפטריות.
- מפזרים מעל כף פרמזן. בתיאבון
אופן הכנה
- בסיר עם מים רותחים מבשלים את הכרובית עד לריכוך.
- במעבד מזון מניחים את כל המרכיבים ומעבדים עד למרקם חלק.
- בסיר חולטים את האספרגוס עד שמתרכך.
- מטגנים את הפטריות עד לצלייה.
- מסדרים בקערה גדולה את פירה הכרובית ומעל את קישוטי האספרגוס והפטריות.
- מפזרים מעל כף פרמזן. בתיאבון
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)