קחו משולש – פיצה דלת פחמימה מקמח שקדים
האוכל המהיר הכי אהוב בעולם, ועכשיו בגרסה דלת פחמימה, ובול בזמן לחג שבועות. פיצה מדהימה מקמח שקדים עם גבינה נמתחת ותוספות אהובות
האוכל המהיר הכי אהוב בעולם, ועכשיו בגרסה דלת פחמימה, ובול בזמן לחג שבועות. פיצה מדהימה מקמח שקדים עם גבינה נמתחת ותוספות אהובות
- שיר אלפי-זגר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 341.6 קק״ל 5465.3 קק״לפחמימות 4.3 גרם 69.5 גרםשומן 27.1 גרם 434.2 גרםנתרן 255.8 מ״ג 4093.3 מ״גחלבון 19.5 גרם 311.4 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 10.6 גרםשומן רווי 6.2 גרם 99.0 גרםכולסטרול 36.9 מ״ג 590.8 מ״גסידן 247.3 מ״ג 3956.7 מ״גברזל 0.8 מ״ג 12.5 מ״גאשלגן 39.0 מ״ג 624.7 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 12.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות4 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 341.6 קק״ל 5465.3 קק״לפחמימות 4.3 גרם 69.5 גרםשומן 27.1 גרם 434.2 גרםנתרן 255.8 מ״ג 4093.3 מ״גחלבון 19.5 גרם 311.4 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 10.6 גרםשומן רווי 6.2 גרם 99.0 גרםכולסטרול 36.9 מ״ג 590.8 מ״גסידן 247.3 מ״ג 3956.7 מ״גברזל 0.8 מ״ג 12.5 מ״גאשלגן 39.0 מ״ג 624.7 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 12.6 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
560 גרם גבינת מוצרלהמגורדת
-
2 ביצים L
-
280 גרם קמח שקדים
-
1שקית או 10 גרם אבקת אפייה
רוטב
-
2 קופסאות שימורים רסק עגבניות ללא סוכר
-
2 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 קורט בזיליקום יבש
תוספות
-
400 גרם גבינה צהובה 28%
-
1/2 כוס זיתים ירוקים
-
1/2 כוס פטריות יערפרוסות דק
אופן הכנה
-
- מחממים תנור ל-200 מעלות במצב טורבו.
- מכינים את הבצק: מעבירים את גבינת המוצרלה לקערה מותאמת למיקרוגל, מחממים את גבינת המוצרלה כדקה, עד שמתרככת.
- מוסיפים ביצים לקערה עם המוצרלה ומערבבים היטב עם מזלג. לוקחים קערה נפרדת ומערבבים את קמח השקדים עם אבקת האפייה. לאחר מכן, מוסיפים לתערובת עם המוצרלה והביצה.
- מערבבים הכל יחד עד שנוצר בצק נוח לעבודה.
- בעזרת מערוך, מרדדים ומשטחים את הבצק באופן אחיד על פני כל משטח העבודה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה.
- מרכיבים את הפיצה: מוזגים את רוטב העגבניות על הבצק, מפזרים את הגבינה הצהובה ומניחים את התוספות.
- אופים בחלק התחתון של התנור כ-20 דקות או עד שהפיצה מתחילה להשחים והגבינה מבעבעת.
אופן הכנה
-
- מחממים תנור ל-200 מעלות במצב טורבו.
- מכינים את הבצק: מעבירים את גבינת המוצרלה לקערה מותאמת למיקרוגל, מחממים את גבינת המוצרלה כדקה, עד שמתרככת.
- מוסיפים ביצים לקערה עם המוצרלה ומערבבים היטב עם מזלג. לוקחים קערה נפרדת ומערבבים את קמח השקדים עם אבקת האפייה. לאחר מכן, מוסיפים לתערובת עם המוצרלה והביצה.
- מערבבים הכל יחד עד שנוצר בצק נוח לעבודה.
- בעזרת מערוך, מרדדים ומשטחים את הבצק באופן אחיד על פני כל משטח העבודה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה.
- מרכיבים את הפיצה: מוזגים את רוטב העגבניות על הבצק, מפזרים את הגבינה הצהובה ומניחים את התוספות.
- אופים בחלק התחתון של התנור כ-20 דקות או עד שהפיצה מתחילה להשחים והגבינה מבעבעת.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)