- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים בקערה את הטחינה, אבקת השוקו והביצה עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתבנית מיני מאפינס קטנה (12 עוגיות סה”כ).
- מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות, עד שהעוגיות מתייצבות.
- מוציאים מהתנור, מפזרים מעל אבקת סוכר סוויטאנגו ומגישים.
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 45.3 קק״ל 543.2 קק״לפחמימות 1.3 גרם 15.8 גרםשומן 3.6 גרם 43.6 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 2.0 גרם 24.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.7 גרם 8.4 גרםכולסטרול 21.1 מ״ג 253.2 מ״גסידן 2.5 מ״ג 30.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 6.3 מ״ג 75.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות1 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 45.3 קק״ל 543.2 קק״לפחמימות 1.3 גרם 15.8 גרםשומן 3.6 גרם 43.6 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 2.0 גרם 24.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.7 גרם 8.4 גרםכולסטרול 21.1 מ״ג 253.2 מ״גסידן 2.5 מ״ג 30.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 6.3 מ״ג 75.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 כפות טחינה גולמית
-
3 כפות אבקת שוקו סווטיאנגו
-
1 ביצה M
הגשה
-
1 כף אבקת סוכר סוויטאנגולזרייה
אופן הכנה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים בקערה את הטחינה, אבקת השוקו והביצה עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתבנית מיני מאפינס קטנה (12 עוגיות סה”כ).
- מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות, עד שהעוגיות מתייצבות.
- מוציאים מהתנור, מפזרים מעל אבקת סוכר סוויטאנגו ומגישים.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)