בייגל שמנת זעתר

בייגל עשיר בטעם מארבעה מרכיבים בלבד - מערבבים את השמנת החמוצה וקמח השקדים והמלח, מקשטים בתבלין זעתר, מעצבים לצורת בייגל, אופים וזוללים
בייגל עשיר בטעם מארבעה מרכיבים בלבד - מערבבים את השמנת החמוצה וקמח השקדים והמלח, מקשטים בתבלין זעתר, מעצבים לצורת בייגל, אופים וזוללים
  • גולדי אלישר
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 153.9 קק״ל 1077.2 קק״ל
    פחמימות 3.6 גרם 25.2 גרם
    שומן 13.7 גרם 95.7 גרם
    נתרן 2.0 מ״ג 13.7 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 26.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 23.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 53.3 מ״ג 373.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 17.4 מ״ג 121.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 153.9 קק״ל 1077.2 קק״ל
    פחמימות 3.6 גרם 25.2 גרם
    שומן 13.7 גרם 95.7 גרם
    נתרן 2.0 מ״ג 13.7 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 26.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 23.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 53.3 מ״ג 373.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 17.4 מ״ג 121.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור

הטירוף הבא לאוהבי לחם שלא אוהבים לעבוד קשה – ערבוב קל ובום יש לכם בייגל מושלם. הכי כיף להגיש בייגל עם ממרקים מפנקים או אפילו לחטוף ולטרוף ישר מהתנור – כך או כך זה בייגל שאתם חייבים להכין!

מצרכים

מצרכים


plus minus

בייגל שמנת זעתר

ציפוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
  2. יוצרים 7 כדורים פוחסים ועם האצבע יוצרים חור כך שמתקבלת צורת בייגל. מפזרים מעל זעתר.
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15 דקות, עד להשחמה.

מוזמנים להיכנס לקבוצת הפייסבוק ולעמוד האינסטגרם של גולדי.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות