רסק עגבניות ללא סוכר

פיצה ללא גלוטן - פיצה כרובית

פיצה ללא גלוטן – פיצה כרובית

את הבסיס של פיצה כרובית מכינים מפירורי כרובית, ביצים, פרמזן ושקדים טחונים. התוצאה שמתקבלת לא פחות ממושלמת. היכנסו למתכון מעולה של פיצה ללא גלוטן
תבשיל טופו ושעועית מקסיקני

תבשיל טופו ושעועית מקסיקני

טופו שמפוררים לשבבים יודע לספוג היטב את טעמי התיבול ויחד עם השעועית והעגבניות נוצר תבשיל טופו טעים, שאפשר להגיש על חסה עם ירקות טריים או על אורז מלא
מרק קציצות בשר - אלבונדיגוס

מרק קציצות בשר – אלבונדיגס

מרק אהוב מהמטבח הספרדי-ירושלמי. מרק אלבונדיגס פירושו מרק קציצות בשר, ויש לו המון גרסאות. בכולן יש מרק ירקות חמצמץ עם קציצות מבקר/כבש/עוף
תבשיל עוף בזיתים

תבשיל עוף בזיתים

קדרת עוף ברוטב מרוקאי שמכינים משמן זית, עגבניות, לימון כבוש וזיתים. מתקבלים נתחי עוף עסיסיים ומלאי טעם, שמתאימים לארוחת שישי וחגים
אוסובוקו עגל ים תיכוני

אוסובוקו עגל ים תיכוני

אוסובוקו הוא נתח הדורש בישול ארוך, שבסופו מתקבל נתח טעים ונימוח שנופל מהעצם. כדי לקבל אסאדו רך, מומלץ לקחת את הזמן ולהכין אותו מראש
חרירה – נזיד שהוא ארוחה

חרירה – נזיד שהוא ארוחה

הגרסה הזריזה והצמחונית של חרירה - המרק המרוקאי הטעים. תוכלו לשלב בו נתחי עוף או בקר ולהחליף חומוס בעדשים ירוקות
כרוב ממולא באורז מלא ובשר

כרוב ממולא באורז מלא ובשר

כרוב ממולא. אפשר לשמוע כמה שזה טעים. עלי כרוב שחומים ונפלאים, ממולאים באורז מלא ובשר טחון ומתובל היטב. לא אוכלים בשר? החליפו בכוס עדשים שחורות מבושלות
מטבוחה בשמן זית

מטבוחה בשמן זית

מטבוחה הוא אולי הסלט המבושל הכי אהוב במטבח הישראלי החדש. הוא נפלא, מכיל פלפלים, עגבניות, שום ותבלינים ובגרסה שלי גם שפע שמן זית שעדיף בהרבה על שמן מזוכך