חרירה – נזיד שהוא ארוחה

הגרסה הזריזה והצמחונית של חרירה - המרק המרוקאי הטעים. תוכלו לשלב בו נתחי עוף או בקר ולהחליף חומוס בעדשים ירוקות
הגרסה הזריזה והצמחונית של חרירה - המרק המרוקאי הטעים. תוכלו לשלב בו נתחי עוף או בקר ולהחליף חומוס בעדשים ירוקות
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    32 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 229.7 קק״ל 1378.2 קק״ל
    פחמימות 31.7 גרם 190.4 גרם
    שומן 11.7 גרם 70.3 גרם
    נתרן 41.4 מ״ג 248.5 מ״ג
    חלבון 20.8 גרם 124.7 גרם
    סיבים תזונתיים 14.6 גרם 87.8 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 117.0 מ״ג 701.8 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 28.2 מ״ג
    אשלגן 904.2 מ״ג 5425.0 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 12.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    32 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 229.7 קק״ל 1378.2 קק״ל
    פחמימות 31.7 גרם 190.4 גרם
    שומן 11.7 גרם 70.3 גרם
    נתרן 41.4 מ״ג 248.5 מ״ג
    חלבון 20.8 גרם 124.7 גרם
    סיבים תזונתיים 14.6 גרם 87.8 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 117.0 מ״ג 701.8 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 28.2 מ״ג
    אשלגן 904.2 מ״ג 5425.0 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 12.8 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק חרירה

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים סיר גדול עם שמן זית ומטגנים בצלים 5 דקות.
  2. מוסיפים גם גזר וסלרי וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
  3. מוסיפים שימורי עגבניות, חומוס, מלח ופלפל ושאר התבלינים, מערבבים ויוצקים מים רותחים. מבשלים רבע שעה ברתיחה עדינה. טועמים ומתקנים תיבול. עד כאן אפשר לבשל מראש. אם סמיך מדי אפשר להוסיף עוד קצת מים.
  4. לפני ההגשה מביאים לרתיחה, מוסיפים את הקולורבי, אחרי 5 דקות מוסיפים עשבי תיבול קצוצים, שום ומיץ לימון. מגישים חם.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות