סלט טאבולה כרובית

סלט טאבולה טעים וארומטי ללא בורגול, שמתאים לכל ארוחה. כדי להפוך טאבולה לארוחה מלאה מוסיפים: קוביות דג טרי / רצועות עוף צלוי / פטה / טופו
סלט טאבולה טעים וארומטי ללא בורגול, שמתאים לכל ארוחה. כדי להפוך טאבולה לארוחה מלאה מוסיפים: קוביות דג טרי / רצועות עוף צלוי / פטה / טופו
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 175.6 קק״ל 1053.4 קק״ל
    פחמימות 12.5 גרם 74.8 גרם
    שומן 11.9 גרם 71.4 גרם
    נתרן 1.6 מ״ג 9.7 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 31.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 31.3 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 10.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 80.0 מ״ג 480.2 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 13.6 מ״ג
    אשלגן 775.3 מ״ג 4651.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 175.6 קק״ל 1053.4 קק״ל
    פחמימות 12.5 גרם 74.8 גרם
    שומן 11.9 גרם 71.4 גרם
    נתרן 1.6 מ״ג 9.7 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 31.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 31.3 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 10.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 80.0 מ״ג 480.2 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 13.6 מ״ג
    אשלגן 775.3 מ״ג 4651.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
מתכוני סלטים
אורלי פלאי-ברונשטיין
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מרסקים את פרחי הכרובית במעבד מזון בפולסים עד לקבלת פירורים דקים ואחידים.
  2. מעבירים את פירורי הכרובית לקערה ומוסיפים בצל סגול, פלפל ירוק, מלפפונים ועשבי תיבול.
  3. מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. הרוטב צריך להיות חומץ ועז טעם. יוצקים מעל, מערבבים, מפזרים את השקדים או הצנוברים ומגישים.

    הערות

    • כל השומן בסלט איכותי ומקורו בשמן זית ובשקדים או צנוברים
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

      Avatar
      אלון הום

      באיזה סכין משתמשים לרסק כרובית? אפשר גם עם כרובית קפואה?

        Avatar
        מערכת Foody

        סכין להב. חשוב להכין עם כרובית טרייה כי הכרובית הקפואה היא מבושלת

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות