פאי תפוחים

פאי תפוחים דל פחמימה לקינוח מושלם לכל ארוחה בלי חשש להפרת איזון הסוכר
פאי תפוחים דל פחמימה לקינוח מושלם לכל ארוחה בלי חשש להפרת איזון הסוכר
  • שיר אלפי-זגר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 502.3 קק״ל 3013.9 קק״ל
    פחמימות 13.9 גרם 83.2 גרם
    שומן 46.5 גרם 278.9 גרם
    נתרן 30.7 מ״ג 184.0 מ״ג
    חלבון 8.1 גרם 48.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 18.8 גרם 112.7 גרם
    כולסטרול 120.9 מ״ג 725.4 מ״ג
    סידן 98.1 מ״ג 588.7 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 22.7 מ״ג 136.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 502.3 קק״ל 3013.9 קק״ל
    פחמימות 13.9 גרם 83.2 גרם
    שומן 46.5 גרם 278.9 גרם
    נתרן 30.7 מ״ג 184.0 מ״ג
    חלבון 8.1 גרם 48.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 18.8 גרם 112.7 גרם
    כולסטרול 120.9 מ״ג 725.4 מ״ג
    סידן 98.1 מ״ג 588.7 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 22.7 מ״ג 136.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

קלתית

מלית

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הקלתית: מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות חום עליון תחתון.
  2. בקערה רחבה מערבבים את כל המצרכים עד שנוצר בצק אחיד.
  3. משטחים 2/3 מהבצק על תבנית עגולה 18 סנטימטר.
  4. מכניסים את הקלתית ל-8 דקות עד שמזהיבה ופריכה.
  5. מכינים את המלית: מרתיחים בסיר את החמאה, קוביות תפוח העץ וקינמון למשך 7 דקות.
  6. מסננים מנוזלים בעזרת מסננת.
  7. מוסיפים את מחית תפוחי העץ ומערבבים לתערובת אחידה.
  8. שופכים על הקלתית.
  9. את הבצק שנותר מרדדים ומסדרים מעל ברצועות.
  10. מכניסים לתנור לאפייה למשך 15 דקות עד להשחמה. בתיאבון!
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות