אוסובוקו עגל ים תיכוני
אוסובוקו הוא נתח הדורש בישול ארוך, שבסופו מתקבל נתח טעים ונימוח שנופל מהעצם. כדי לקבל אסאדו רך, מומלץ לקחת את הזמן ולהכין אותו מראש
אוסובוקו הוא נתח הדורש בישול ארוך, שבסופו מתקבל נתח טעים ונימוח שנופל מהעצם. כדי לקבל אסאדו רך, מומלץ לקחת את הזמן ולהכין אותו מראש
- מערכת Happy Food
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 222.0 קק״ל 1331.9 קק״לפחמימות 19.0 גרם 114.2 גרםשומן 14.5 גרם 87.3 גרםנתרן 173.0 מ״ג 1037.8 מ״גחלבון 3.8 גרם 22.8 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.1 גרםשומן רווי 2.0 גרם 11.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 34.5 מ״ג 206.9 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 424.4 מ״ג 2546.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 3 שעות ו-30 דק׳
-
פחמימות19 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 222.0 קק״ל 1331.9 קק״לפחמימות 19.0 גרם 114.2 גרםשומן 14.5 גרם 87.3 גרםנתרן 173.0 מ״ג 1037.8 מ״גחלבון 3.8 גרם 22.8 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.1 גרםשומן רווי 2.0 גרם 11.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 34.5 מ״ג 206.9 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 424.4 מ״ג 2546.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 נתחים אוסובוקו עגל
-
1 קורט מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/4 כוס שמן זית
-
3 בצלים בינונייםחתוכים לרבעים
-
2 גזרים בינונייםפרוסים גס
-
1 צרור טימין טריקטן
-
1 ראש שוםחצוי
-
75גרם או 1/2 כוס זיתי קלמטהמגולענים
-
6 יחידות עגבניות מיובשותקצוצות
-
3 כוסות מים רותחים
-
2 כפות רסק עגבניות ללא סוכר
אופן הכנה
- מחממים סיר עם שמן זית. מוסיפים את נתחי האוסובוקו, מתבלים במלח ופלפל וצורביםאת הנתחים 10 דקות מכל צד.
- מוסיפים לסיר בצלים, גזרים, טימין, שום, זיתים ועגבניות מיובשות.
- מערבבים כוס מים רותחים עם רסק עגבניות, יוצקים לסיר ומוסיפים עוד 2 כוסות מים, מלח ופלפל. מכסים היטב ומעבירים לאש קטנה או לתנור למשך 3-4 שעות או עד שהבשר רך מאוד ופשוט נופל מהעצם.
אופן הכנה
- מחממים סיר עם שמן זית. מוסיפים את נתחי האוסובוקו, מתבלים במלח ופלפל וצורביםאת הנתחים 10 דקות מכל צד.
- מוסיפים לסיר בצלים, גזרים, טימין, שום, זיתים ועגבניות מיובשות.
- מערבבים כוס מים רותחים עם רסק עגבניות, יוצקים לסיר ומוסיפים עוד 2 כוסות מים, מלח ופלפל. מכסים היטב ומעבירים לאש קטנה או לתנור למשך 3-4 שעות או עד שהבשר רך מאוד ופשוט נופל מהעצם.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)