דלעת ערמונים צלויה בתנור

תוספת מעולה בריאה לארוחה! דלעת ערמונים צלויה בתנור בתיבול עדין - נשנוש או תוספת נפלאה מושלמת לתזונה דלת פחמימה או קיטוגנית
תוספת מעולה בריאה לארוחה! דלעת ערמונים צלויה בתנור בתיבול עדין - נשנוש או תוספת נפלאה מושלמת לתזונה דלת פחמימה או קיטוגנית
  • גולדי אלישר
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    11 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 88.5 קק״ל 177.0 קק״ל
    פחמימות 11.1 גרם 22.2 גרם
    שומן 5.1 גרם 10.3 גרם
    נתרן 1.1 מ״ג 2.2 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 1.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 1.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.1 מ״ג 66.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 347.1 מ״ג 694.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    11 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 88.5 קק״ל 177.0 קק״ל
    פחמימות 11.1 גרם 22.2 גרם
    שומן 5.1 גרם 10.3 גרם
    נתרן 1.1 מ״ג 2.2 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 1.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 1.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.1 מ״ג 66.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 347.1 מ״ג 694.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור

למה דלעת ערמונים?

מעבר לטעם המתקתק והנפלא שלה, דלעת ערמונים היא גם מקור נהדר לוויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים. בזכות כמות הפחמימות הנמוכה שלה, היא משתלבת בצורה מושלמת בתזונה דלת פחמימה או קיטוגנית.

נסו את המתכון וגלו איך תוספת קטנה יכולה לשדרג את כל הארוחה שלכם .

מתכונים דלי פחמימה ב10 דקות
גולדי אלישר
X

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את דלעת הערמונים לחצי, מרוקנים את הגרעינים בעזרת כף, ואז פורסים כל חצי לרבע או יותר .
  2. מניחים את הדלעת הפרוסה על תבנית עם נייר אפייה.
  3. מזלפים מעל שמן זית או שמן קוקוס בצורה אחידה.
  4. מפזרים מלח הימלאיה וכורכום, שייתנו לדלעת גם טעם וגם מראה זוהר.
  5. אם אתם משתמשים בתנור רגיל - אופים בטורבו על 180 מעלות למשך כ-25 דקות, או עד שהדלעת מתרככת ומשחימה קלות.
  6. אם אתם משתמשים בנינג’ה גריל - מפעילים את תוכנית Roast על 180 מעלות למשך 20 דקות.
  7. רוצים טוויסט? מגישים עם מעט תבלינים כמו קינמון או פפריקה מתוקה. מגישים עם יוגורט טבעי מעל או לצד מטבל עשיר כמו טחינה מתובלת.

מוזמנים להיכנס לקבוצת הפייסבוק ולעמוד האינסטגרם של גולדי.


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות