-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 88.5 קק״ל 177.0 קק״לפחמימות 11.1 גרם 22.2 גרםשומן 5.1 גרם 10.3 גרםנתרן 1.1 מ״ג 2.2 מ״גחלבון 0.9 גרם 1.8 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 3.5 גרםשומן רווי 0.7 גרם 1.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 33.1 מ״ג 66.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 347.1 מ״ג 694.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 5 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות11 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 88.5 קק״ל 177.0 קק״לפחמימות 11.1 גרם 22.2 גרםשומן 5.1 גרם 10.3 גרםנתרן 1.1 מ״ג 2.2 מ״גחלבון 0.9 גרם 1.8 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 3.5 גרםשומן רווי 0.7 גרם 1.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 33.1 מ״ג 66.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 347.1 מ״ג 694.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
למה דלעת ערמונים?
מעבר לטעם המתקתק והנפלא שלה, דלעת ערמונים היא גם מקור נהדר לוויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים. בזכות כמות הפחמימות הנמוכה שלה, היא משתלבת בצורה מושלמת בתזונה דלת פחמימה או קיטוגנית.
נסו את המתכון וגלו איך תוספת קטנה יכולה לשדרג את כל הארוחה שלכם .
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 דלעת ערמונים קטנה
-
1 כף שמן זיתאו שמן קוקוס
-
1 קורט מלח הימלאיה
-
1 קורט כורכום
אופן הכנה
- חותכים את דלעת הערמונים לחצי, מרוקנים את הגרעינים בעזרת כף, ואז פורסים כל חצי לרבע או יותר .
- מניחים את הדלעת הפרוסה על תבנית עם נייר אפייה.
- מזלפים מעל שמן זית או שמן קוקוס בצורה אחידה.
- מפזרים מלח הימלאיה וכורכום, שייתנו לדלעת גם טעם וגם מראה זוהר.
- אם אתם משתמשים בתנור רגיל - אופים בטורבו על 180 מעלות למשך כ-25 דקות, או עד שהדלעת מתרככת ומשחימה קלות.
- אם אתם משתמשים בנינג’ה גריל - מפעילים את תוכנית Roast על 180 מעלות למשך 20 דקות.
- רוצים טוויסט? מגישים עם מעט תבלינים כמו קינמון או פפריקה מתוקה. מגישים עם יוגורט טבעי מעל או לצד מטבל עשיר כמו טחינה מתובלת.
אופן הכנה
- חותכים את דלעת הערמונים לחצי, מרוקנים את הגרעינים בעזרת כף, ואז פורסים כל חצי לרבע או יותר .
- מניחים את הדלעת הפרוסה על תבנית עם נייר אפייה.
- מזלפים מעל שמן זית או שמן קוקוס בצורה אחידה.
- מפזרים מלח הימלאיה וכורכום, שייתנו לדלעת גם טעם וגם מראה זוהר.
- אם אתם משתמשים בתנור רגיל - אופים בטורבו על 180 מעלות למשך כ-25 דקות, או עד שהדלעת מתרככת ומשחימה קלות.
- אם אתם משתמשים בנינג’ה גריל - מפעילים את תוכנית Roast על 180 מעלות למשך 20 דקות.
- רוצים טוויסט? מגישים עם מעט תבלינים כמו קינמון או פפריקה מתוקה. מגישים עם יוגורט טבעי מעל או לצד מטבל עשיר כמו טחינה מתובלת.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)