אופן הכנה
- מערבבים את כל המרכיבים היטב בקערה עד לקבלת למרקם חלק
- מניחים נייר אפייה בתבנית בקוטר 24 ס”מ ושופכים לתוכו את הבלילה.
- אופים בתנור במשך 50 דקות לפי החלוקה הבאה: 30 דקות על 200 מעלות ולאחר מכן 20 דקות על 150 מעלות.
- מוציאים מהתנור בסיום האפייה ומקררים במשך הלילה.
- ניתן לפזר מעל העוגה חצי כפית אינסטנט פודינג וניל סוויטאנגו ולאכול. בתיאבון ♡
תגובות (3)
שאלה.. אחרי 30 דקות על 200 מעלות, האם הכוונה להורדת הטמפ’ ל-150 מעלות והמשך אפיה ברצף? או הוצאת העוגה והמתנה לטמפ’ שתרד ל-150 מעלות ואז להכניס לעוד 20 דקות?
הי יפעת. לא, אין צורך להוציא את העוגה. מורידים את הטמפרטורה ומשאירים בתנור 20 דקות
תאפו בתוך בריכת מים חמים – העוגה לא תתבקע או תשרף