-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 262.9 קק״ל 1051.5 קק״לפחמימות 39.5 גרם 158.0 גרםשומן 8.4 גרם 33.6 גרםנתרן 0.8 מ״ג 3.4 מ״גחלבון 4.7 גרם 18.9 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.1 גרםשומן רווי 2.6 גרם 10.5 גרםכולסטרול 8.1 מ״ג 32.3 מ״גסידן 144.3 מ״ג 577.0 מ״גברזל 2.9 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 750.9 מ״ג 3003.4 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
פחמימות40 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 262.9 קק״ל 1051.5 קק״לפחמימות 39.5 גרם 158.0 גרםשומן 8.4 גרם 33.6 גרםנתרן 0.8 מ״ג 3.4 מ״גחלבון 4.7 גרם 18.9 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.1 גרםשומן רווי 2.6 גרם 10.5 גרםכולסטרול 8.1 מ״ג 32.3 מ״גסידן 144.3 מ״ג 577.0 מ״גברזל 2.9 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 750.9 מ״ג 3003.4 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.9 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מאדים בצלים וכרישה עם טימין בחמאה ושמן זית, 5 דקות על אש בינונית-נמוכה, תוך כדי ערבוב, עד שהם מתרככים.
- מוסיפים גזר, תבלינים ומים, מביאים לרתיחה ומבשלים חצי שעה מעל להבה בינונית-נמוכה.
- מוציאים 2 מצקות מן המרק, מעבירים לבלנדר, טוחנים ומחזירים למרק כדי להסמיך את המרקם.
- טועמים ומתקנים תיבול. מגישים חם.
אופן הכנה
- מאדים בצלים וכרישה עם טימין בחמאה ושמן זית, 5 דקות על אש בינונית-נמוכה, תוך כדי ערבוב, עד שהם מתרככים.
- מוסיפים גזר, תבלינים ומים, מביאים לרתיחה ומבשלים חצי שעה מעל להבה בינונית-נמוכה.
- מוציאים 2 מצקות מן המרק, מעבירים לבלנדר, טוחנים ומחזירים למרק כדי להסמיך את המרקם.
- טועמים ומתקנים תיבול. מגישים חם.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)