סלט טופו מוקפץ ואטריות שעועית

תוספת של טופו מוקפץ עד השחמה מעניקה לסלט הססגוני והטעים את החלבון האיכותי. סלט טופו שהוא ארוחה מזינה ומשביעה
תוספת של טופו מוקפץ עד השחמה מעניקה לסלט הססגוני והטעים את החלבון האיכותי. סלט טופו שהוא ארוחה מזינה ומשביעה
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    38 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 479.2 קק״ל 1916.9 קק״ל
    פחמימות 38.0 גרם 151.9 גרם
    שומן 41.1 גרם 164.5 גרם
    נתרן 43.8 מ״ג 175.2 מ״ג
    חלבון 17.3 גרם 69.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.7 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 13.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 82.6 מ״ג 330.5 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 486.6 מ״ג 1946.5 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    38 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 479.2 קק״ל 1916.9 קק״ל
    פחמימות 38.0 גרם 151.9 גרם
    שומן 41.1 גרם 164.5 גרם
    נתרן 43.8 מ״ג 175.2 מ״ג
    חלבון 17.3 גרם 69.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.7 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 13.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 82.6 מ״ג 330.5 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 486.6 מ״ג 1946.5 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

טופו מוקפץ

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. משרים את אטריות השעועית במים רותחים למשך רבע שעה ומסננים.
  2. מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת. טועמים ומתקנים תיבול.
  3. מחממים ווק, מוסיפים כף שמן זית ומקפיצים את הזוקיני במשך 2 דקות. מסירים מהווק.
  4. מוסיפים לווק את הטופו ומקפיצים במשך 2-3 דקות. מוסיפים 2 כפות מהרוטב עד שקוביות הטופו מזוגגות וסופגות היטב את הטעמים.
  5. מערבבים את אטריות השעועית והטופו המתובל בקערה גדולה. מוסיפים שרי, בצל ירוק, עשבי תיבול ושקדים קלויים, מוסיפים רוטב, מערבבים ומגישים.
סלט טופו מוקפץ ואטריות שעועית
סלט טופו מוקפץ ואטריות שעועית. צילום: חיה טבואדה

    הערות

    • כדי לצמצם את כמו הפחמימות אפשר להחליף את אטריות השעועית ברצועות דקיקות של זוקיני - שחותכים בעזרת קולפן ז׳וליינים או מנדולינה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובה (1)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות