-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 252.5 קק״ל 252.5 קק״לפחמימות 8.1 גרם 8.1 גרםשומן 15.5 גרם 15.5 גרםנתרן 1.2 מ״ג 1.2 מ״גחלבון 19.4 גרם 19.4 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 2.3 גרםשומן רווי 4.2 גרם 4.2 גרםכולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״גסידן 96.4 מ״ג 96.4 מ״גברזל 2.1 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 480.7 מ״ג 480.7 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות8 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 252.5 קק״ל 252.5 קק״לפחמימות 8.1 גרם 8.1 גרםשומן 15.5 גרם 15.5 גרםנתרן 1.2 מ״ג 1.2 מ״גחלבון 19.4 גרם 19.4 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 2.3 גרםשומן רווי 4.2 גרם 4.2 גרםכולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״גסידן 96.4 מ״ג 96.4 מ״גברזל 2.1 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 480.7 מ״ג 480.7 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 1.5 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 ביצים Lטרופות
-
1 כף גבינת שמנת 5%
-
1 פרוסה סלמון מעושןאו כף טונה מסוננת
-
1 מלפפון ירוק קטןחתוך לרצועות דקות
-
1 גזר קטןקלוף וחתוך לרצועות דקות
-
2 גבעולי עיריתקצוצים או גבעול בצל ירוק קצוץ
אופן הכנה
- מחממים מחבת נון סטיק (אם יש צורך משמנים מעט).
- מערבבים ביצים ויוצקים למחבת החמה. מטגנים משני הצדדים עד ליצירת חביתה יציבה, אבל ללא השחמה. כך החביתה תישאר גמישה. מעבירים לצלחת גדולה ומצננים.
- מורחים את החביתה בגבינה ומסדרים לרוחב סלמון (או טונה), רצועות מלפפון וגזר. מפזרים מעל עירית או בצל ירוק ומגלגלים. פורסים בעובי 2 ס״מ ומניחים על צלחת.
אופן הכנה
- מחממים מחבת נון סטיק (אם יש צורך משמנים מעט).
- מערבבים ביצים ויוצקים למחבת החמה. מטגנים משני הצדדים עד ליצירת חביתה יציבה, אבל ללא השחמה. כך החביתה תישאר גמישה. מעבירים לצלחת גדולה ומצננים.
- מורחים את החביתה בגבינה ומסדרים לרוחב סלמון (או טונה), רצועות מלפפון וגזר. מפזרים מעל עירית או בצל ירוק ומגלגלים. פורסים בעובי 2 ס״מ ומניחים על צלחת.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)