עוגיות שיבולת שועל ושוקולד
עוגיות שיבולת שועל ושוקולד ממכרות בטירוף! לא העוגייה הכי יפה בצנצנת אבל המתכון הזה של עוגיות שיבולת שועל ושוקולד עם פקאן יככב אצלכם כל שבוע
עוגיות שיבולת שועל ושוקולד ממכרות בטירוף! לא העוגייה הכי יפה בצנצנת אבל המתכון הזה של עוגיות שיבולת שועל ושוקולד עם פקאן יככב אצלכם כל שבוע
- שיר אלפי-זגר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 152.9 קק״ל 2293.6 קק״לפחמימות 15.5 גרם 232.8 גרםשומן 7.4 גרם 111.3 גרםנתרן 0.4 מ״ג 6.0 מ״גחלבון 5.7 גרם 86.1 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 42.4 גרםשומן רווי 0.8 גרם 12.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.6 מ״גסידן 0.7 מ״ג 10.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 47.7 מ״ג 716.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות16 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 152.9 קק״ל 2293.6 קק״לפחמימות 15.5 גרם 232.8 גרםשומן 7.4 גרם 111.3 גרםנתרן 0.4 מ״ג 6.0 מ״גחלבון 5.7 גרם 86.1 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 42.4 גרםשומן רווי 0.8 גרם 12.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.6 מ״גסידן 0.7 מ״ג 10.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 47.7 מ״ג 716.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 בננות בינוניותבשלות
-
2 כוסות שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
-
1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית
-
10 יחידות אגוזי פקאן טבעיים
-
40 גרם שוקולד מריר 85%
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון.
- מועכים את הבננות בתוך הקערה. קוצצים גס את הפקאן והשוקולד המריר.
- מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ויוצרים עוגיות .
- אופים במשך 15 דקות. בתיאבון!
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון.
- מועכים את הבננות בתוך הקערה. קוצצים גס את הפקאן והשוקולד המריר.
- מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ויוצרים עוגיות .
- אופים במשך 15 דקות. בתיאבון!
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)