-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 769.0 קק״ל 3076.1 קק״לפחמימות 6.4 גרם 25.6 גרםשומן 34.4 גרם 137.6 גרםנתרן 327.2 מ״ג 1308.8 מ״גחלבון 102.7 גרם 410.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרםשומן רווי 5.9 גרם 23.4 גרםכולסטרול 245.0 מ״ג 980.0 מ״גסידן 216.2 מ״ג 864.9 מ״גברזל 5.5 מ״ג 21.9 מ״גאשלגן 1830.7 מ״ג 7322.8 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 10.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות6 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 769.0 קק״ל 3076.1 קק״לפחמימות 6.4 גרם 25.6 גרםשומן 34.4 גרם 137.6 גרםנתרן 327.2 מ״ג 1308.8 מ״גחלבון 102.7 גרם 410.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרםשומן רווי 5.9 גרם 23.4 גרםכולסטרול 245.0 מ״ג 980.0 מ״גסידן 216.2 מ״ג 864.9 מ״גברזל 5.5 מ״ג 21.9 מ״גאשלגן 1830.7 מ״ג 7322.8 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 10.7 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
8 פילה דגי מוסר יםאו לברק/דניס
תערובת חמאת שקדים
-
3 כפות חמאת שקדים
-
2 כפות מיץ לימון
-
1 כף שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
תערובת שקדים
-
100 גרם שקדים פרוסים
-
1/4 צרור פטרוזיליהקצוצה
-
1 כפית קליפת לימוןמגוררת
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבבים חמאת שקדים, מיץ לימון ושמן זית בקערית לקבלת משחה סמיכה.
- בקערית אחרת מערבבים את השקדים הפרוסים עם פטרוזיליה קצוצה, קליפת לימון, מלח ופלפל שחור.
- מניחים את הדגים בתבנית כשהעור כלפי מטה, מתבלים במלח ופלפל שחור, מורחים את הדגים בתערובת השקדים, מניחים מעל את תערובת השקדים ומהדקים.
- מכניסים לתנור החם ואופים 12-10 דקות עד שתערובת השקדים מזהיבה והדגים מוכנים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבבים חמאת שקדים, מיץ לימון ושמן זית בקערית לקבלת משחה סמיכה.
- בקערית אחרת מערבבים את השקדים הפרוסים עם פטרוזיליה קצוצה, קליפת לימון, מלח ופלפל שחור.
- מניחים את הדגים בתבנית כשהעור כלפי מטה, מתבלים במלח ופלפל שחור, מורחים את הדגים בתערובת השקדים, מניחים מעל את תערובת השקדים ומהדקים.
- מכניסים לתנור החם ואופים 12-10 דקות עד שתערובת השקדים מזהיבה והדגים מוכנים.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
היתאהבתי כבר מהמתכון הראשון!
תודה רבה תמר!