פיצה ללא גלוטן – פיצה כרובית

את הבסיס של פיצה כרובית מכינים מפירורי כרובית, ביצים, פרמזן ושקדים טחונים. התוצאה שמתקבלת לא פחות ממושלמת. היכנסו למתכון מעולה של פיצה ללא גלוטן
את הבסיס של פיצה כרובית מכינים מפירורי כרובית, ביצים, פרמזן ושקדים טחונים. התוצאה שמתקבלת לא פחות ממושלמת. היכנסו למתכון מעולה של פיצה ללא גלוטן
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 373.3 קק״ל 1493.2 קק״ל
    פחמימות 13.1 גרם 52.2 גרם
    שומן 25.5 גרם 101.9 גרם
    נתרן 259.9 מ״ג 1039.5 מ״ג
    חלבון 21.3 גרם 85.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.9 גרם
    שומן רווי 7.5 גרם 29.9 גרם
    כולסטרול 152.3 מ״ג 609.1 מ״ג
    סידן 277.2 מ״ג 1108.7 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 930.7 מ״ג 3722.7 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 373.3 קק״ל 1493.2 קק״ל
    פחמימות 13.1 גרם 52.2 גרם
    שומן 25.5 גרם 101.9 גרם
    נתרן 259.9 מ״ג 1039.5 מ״ג
    חלבון 21.3 גרם 85.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.9 גרם
    שומן רווי 7.5 גרם 29.9 גרם
    כולסטרול 152.3 מ״ג 609.1 מ״ג
    סידן 277.2 מ״ג 1108.7 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 930.7 מ״ג 3722.7 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור

אחד החשקים הבלתי נגמרים בתזונה דלת פחמימה היא למאכלים המושחתים והטעימים שהיינו רגילים לאכול או שאנשים אוהבים לאכול בדרך של שגרה. פיצה ללא גלוטן שעשויה מכרובית היא הפתרון המושלם לחשק הזה לתחתית אפויה עם רוטב עגבניות עשיר, גבינת מוצרלה איכותית ותוספות שאוהבים.

מאפים דלי פחמימות
אורלי פלאי-ברונשטיין
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב עגבניות

תוספות

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

    1. מחממים תנור ל-190 מעלות (עדיף טורבו). מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
    2. מכינים את הבצק: מרסקים את פרחי הכרובית במעבד מזון לפירורים דקים. מחממים מחבת עם כף שמן זית ומאדים את הפירורים 10 דקות עד שהם מאבדים מהלחות. מצננים.
    3. מערבבים את פירורי הכרובית עם יתר החומרים. משטחים את התערובת בצורת עיגול בעובי 1 ס״מ ומזלפים שמן זית מעל.
    4. אופים 15-20 דקות עד שבסיס הכרובית מתייצב ומקבל גוון זהוב.
    5. בינתיים מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב.
    6. כשהבצק זהוב מוציאים מהתנור (משאירים אותו פועל) מפזרים את הרוטב על פני עיגול הבצק, זורים את המוצרלה ואת התוספות.
    7. מחזירים לתנור ל-5-10 דקות אפייה עד שהגבינה מבעבעת והתוספות מזהיבות. מוציאים מהתנור, מחלקים למנות, מקשטים בעלי בזיליקום ומגישים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

      Avatar
      רסטי פליישר

      שלום, חסר שלב בן שלב מס. 2 למס. 3 של המתכון

        Avatar
        מערכת Foody

        היי, תודה רבה, תוקן כעת!

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות