פסטרמה ביתית משגעת ודלת פחמימה ללא סוכר
עסיסית וטעימה, פסטרמה ביתית קלה להכנה שלא תרצו להפסיק להכין. עם טורטיה דלת פחמימה, ממרח טעים ועשיר, ופרוסות פסטרמה ביתית, תוכלו להכין את הסנדביץ' המושלם
עסיסית וטעימה, פסטרמה ביתית קלה להכנה שלא תרצו להפסיק להכין. עם טורטיה דלת פחמימה, ממרח טעים ועשיר, ופרוסות פסטרמה ביתית, תוכלו להכין את הסנדביץ' המושלם
- גולדי אלישר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 61.4 קק״ל 1536.0 קק״לפחמימות 0.6 גרם 14.2 גרםשומן 3.8 גרם 94.3 גרםנתרן 0.3 מ״ג 6.9 מ״גחלבון 6.2 גרם 154.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.7 גרםשומן רווי 0.7 גרם 16.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.1 מ״ג 103.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 0.7 מ״ג 16.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 12 שעות ו-30 דק׳
-
פחמימות1 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 61.4 קק״ל 1536.0 קק״לפחמימות 0.6 גרם 14.2 גרםשומן 3.8 גרם 94.3 גרםנתרן 0.3 מ״ג 6.9 מ״גחלבון 6.2 גרם 154.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.7 גרםשומן רווי 0.7 גרם 16.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.1 מ״ג 103.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 0.7 מ״ג 16.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 12 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 ק"ג חזה עוף שלם2 נתחי פרפר
-
1/4 כוס שמן זית
-
2 כפות טחינה גולמית
-
1 כף פפריקה חריפה
-
1 שן שוםכתושה
-
1 כף שבבי בצל מטוגן
-
1 כף מלח הימלאיה
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית טימין יבש
אופן הכנה
- מכינים את המרינדה: בקערה גדולה, מערבבים שמן זית, טחינה גולמית, פפריקה, שום , בצל , מלח, פלפל, ותימין עד לקבלת מרינדה אחידה.
- מכניסים את חזה העוף לתוך הקערה ומכסים אותו במרינדה כך שיצופה מכל הצדדים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך הלילה.
- מחממים את התנור לטמפרטורה של 200 מעלות חום עליון תחתון.
- מניחים את חזה העוף על נייר אפייה בתוך תבנית. אופים בתנור במשך 20-25 דקות, או עד שהעוף מבושל היטב.
- לאחר האפייה, מניחים לעוף להתקרר לטמפרטורת החדר ואז מכניסים למקרר לשעתיים לפחות. כשהעוף קר, פורסים אותו דק דק.
אופן הכנה
- מכינים את המרינדה: בקערה גדולה, מערבבים שמן זית, טחינה גולמית, פפריקה, שום , בצל , מלח, פלפל, ותימין עד לקבלת מרינדה אחידה.
- מכניסים את חזה העוף לתוך הקערה ומכסים אותו במרינדה כך שיצופה מכל הצדדים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך הלילה.
- מחממים את התנור לטמפרטורה של 200 מעלות חום עליון תחתון.
- מניחים את חזה העוף על נייר אפייה בתוך תבנית. אופים בתנור במשך 20-25 דקות, או עד שהעוף מבושל היטב.
- לאחר האפייה, מניחים לעוף להתקרר לטמפרטורת החדר ואז מכניסים למקרר לשעתיים לפחות. כשהעוף קר, פורסים אותו דק דק.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
גולדי שלום. אני מאד אוהבת ומכינה המתכון הזה. אילו שביבי בצל את משתמשת?תודה על תשובתך.יום טוב.
היי פנינה, ניתן לרכוש שבבי בצל ממגוון המותגים הנמצאים ברשתות השיווק
חזה העוף הוא בדרך כלל יחסית דק, ולא ברור לי איך בצילום הפרוסות יחסית גדולות ורחבות. האם הצילום הוא אכן של חזה עוף שהוכן לפי המתכון?
היי ליזי, אכן לפי המתכון