פסטרמה ביתית משגעת ודלת פחמימה ללא סוכר

עסיסית וטעימה, פסטרמה ביתית קלה להכנה שלא תרצו להפסיק להכין. עם טורטיה דלת פחמימה, ממרח טעים ועשיר, ופרוסות פסטרמה ביתית, תוכלו להכין את הסנדביץ' המושלם
עסיסית וטעימה, פסטרמה ביתית קלה להכנה שלא תרצו להפסיק להכין. עם טורטיה דלת פחמימה, ממרח טעים ועשיר, ופרוסות פסטרמה ביתית, תוכלו להכין את הסנדביץ' המושלם
  • גולדי אלישר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 12 שעות ו-30 דק׳
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 61.4 קק״ל 1536.0 קק״ל
    פחמימות 0.6 גרם 14.2 גרם
    שומן 3.8 גרם 94.3 גרם
    נתרן 0.3 מ״ג 6.9 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 154.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.7 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 16.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.1 מ״ג 103.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 0.7 מ״ג 16.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 12 שעות ו-30 דק׳
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 61.4 קק״ל 1536.0 קק״ל
    פחמימות 0.6 גרם 14.2 גרם
    שומן 3.8 גרם 94.3 גרם
    נתרן 0.3 מ״ג 6.9 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 154.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.7 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 16.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.1 מ״ג 103.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 0.7 מ״ג 16.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
עוף
גולדי אלישר
X

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את המרינדה: בקערה גדולה, מערבבים שמן זית, טחינה גולמית, פפריקה, שום , בצל , מלח, פלפל, ותימין עד לקבלת מרינדה אחידה.
  2.  מכניסים את חזה העוף לתוך הקערה ומכסים אותו במרינדה כך שיצופה מכל הצדדים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך הלילה.
  3.  מחממים את התנור לטמפרטורה של 200 מעלות חום עליון תחתון.
  4.  מניחים את חזה העוף על נייר אפייה בתוך תבנית. אופים בתנור במשך 20-25 דקות, או עד שהעוף מבושל היטב.
  5.  לאחר האפייה, מניחים לעוף להתקרר לטמפרטורת החדר ואז מכניסים למקרר לשעתיים לפחות. כשהעוף קר, פורסים אותו דק דק.

מוזמנים להיכנס לקבוצת הפייסבוק ולעמוד האינסטגרם של גולדי.


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (4)

    Avatar

      Avatar
      פנינה סמבול

      גולדי שלום. אני מאד אוהבת ומכינה המתכון הזה. אילו שביבי בצל את משתמשת?תודה על תשובתך.יום טוב.

        Avatar
        מערכת Foody

        היי פנינה, ניתן לרכוש שבבי בצל ממגוון המותגים הנמצאים ברשתות השיווק

      Avatar
      Lizzy Shaanan

      חזה העוף הוא בדרך כלל יחסית דק, ולא ברור לי איך בצילום הפרוסות יחסית גדולות ורחבות. האם הצילום הוא אכן של חזה עוף שהוכן לפי המתכון?

        Avatar
        מערכת Foody

        היי ליזי, אכן לפי המתכון

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות