-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 340.1 קק״ל 1360.4 קק״לפחמימות 3.8 גרם 15.1 גרםשומן 25.6 גרם 102.3 גרםנתרן 26.7 מ״ג 106.8 מ״גחלבון 23.6 גרם 94.3 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.9 גרםשומן רווי 15.0 גרם 60.1 גרםכולסטרול 136.6 מ״ג 546.4 מ״גסידן 327.0 מ״ג 1307.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 655.7 מ״ג 2622.9 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.6 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳
-
פחמימות4 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 340.1 קק״ל 1360.4 קק״לפחמימות 3.8 גרם 15.1 גרםשומן 25.6 גרם 102.3 גרםנתרן 26.7 מ״ג 106.8 מ״גחלבון 23.6 גרם 94.3 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.9 גרםשומן רווי 15.0 גרם 60.1 גרםכולסטרול 136.6 מ״ג 546.4 מ״גסידן 327.0 מ״ג 1307.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 655.7 מ״ג 2622.9 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.6 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 סלסילה פטריות שמפיניון
-
1 בצל קטןקלוף
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
250 גרם קוטג 12%
-
100 מ"ל שמנת חמוצה 15%
-
200 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
2 ביצים M
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- פורסים את הפטריות וקוצצים את הבצל.
- מטגנים במחבת את הבצל והפטריות בשמן זית ומוסיפים מלח ופלפל עד להשחמת הבצל ואידוי הנוזלים של הפטריות. מעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים - הקוטג’, השמנת החמוצה, המוצרלה והביצים ומערבבים.
- שמים את התערובת בתבנית סיליקון או בתבנית עם נייר אפייה בגודל 20*20.
- אופים בתנור שחומם מראש במשך 25-30 דקות. בתיאבון!
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- פורסים את הפטריות וקוצצים את הבצל.
- מטגנים במחבת את הבצל והפטריות בשמן זית ומוסיפים מלח ופלפל עד להשחמת הבצל ואידוי הנוזלים של הפטריות. מעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים - הקוטג’, השמנת החמוצה, המוצרלה והביצים ומערבבים.
- שמים את התערובת בתבנית סיליקון או בתבנית עם נייר אפייה בגודל 20*20.
- אופים בתנור שחומם מראש במשך 25-30 דקות. בתיאבון!
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)