קחו משולש – פיצה דלת פחמימה מקמח שקדים

האוכל המהיר הכי אהוב בעולם, ועכשיו בגרסה דלת פחמימה, ובול בזמן לחג שבועות. פיצה מדהימה מקמח שקדים עם גבינה נמתחת ותוספות אהובות
האוכל המהיר הכי אהוב בעולם, ועכשיו בגרסה דלת פחמימה, ובול בזמן לחג שבועות. פיצה מדהימה מקמח שקדים עם גבינה נמתחת ותוספות אהובות
  • שיר אלפי-זגר
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 341.6 קק״ל 5465.3 קק״ל
    פחמימות 4.3 גרם 69.5 גרם
    שומן 27.1 גרם 434.2 גרם
    נתרן 255.8 מ״ג 4093.3 מ״ג
    חלבון 19.5 גרם 311.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 99.0 גרם
    כולסטרול 36.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 247.3 מ״ג 3956.7 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 12.5 מ״ג
    אשלגן 39.0 מ״ג 624.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 12.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 341.6 קק״ל 5465.3 קק״ל
    פחמימות 4.3 גרם 69.5 גרם
    שומן 27.1 גרם 434.2 גרם
    נתרן 255.8 מ״ג 4093.3 מ״ג
    חלבון 19.5 גרם 311.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 99.0 גרם
    כולסטרול 36.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 247.3 מ״ג 3956.7 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 12.5 מ״ג
    אשלגן 39.0 מ״ג 624.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 12.6 מ״ג
    סגור
מאפים דלי פחמימות
שיר אלפי-זגר
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

תוספות

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

    1. מחממים תנור ל-200 מעלות במצב טורבו.
    2. מכינים את הבצק: מעבירים את גבינת המוצרלה לקערה מותאמת למיקרוגל, מחממים את גבינת המוצרלה כדקה, עד שמתרככת.
    3. מוסיפים ביצים לקערה עם המוצרלה ומערבבים היטב עם מזלג. לוקחים קערה נפרדת ומערבבים את קמח השקדים עם אבקת האפייה. לאחר מכן, מוסיפים לתערובת עם המוצרלה והביצה.
    4. מערבבים הכל יחד עד שנוצר בצק נוח לעבודה.
    5. בעזרת מערוך, מרדדים ומשטחים את הבצק באופן אחיד על פני כל משטח העבודה.
    6. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה.
    7. מרכיבים את הפיצה: מוזגים את רוטב העגבניות על הבצק, מפזרים את הגבינה הצהובה ומניחים את התוספות.
    8. אופים בחלק התחתון של התנור כ-20 דקות או עד שהפיצה מתחילה להשחים והגבינה מבעבעת.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות