סלט קינואה וברוקולי

סלט קינואה הוא הזדמנות מושלמת להכיר את הקינואה, לשלב אותה בתפריט וליהנות מסגולותיה שלה. הקינואה מוסיפה לסלט טעם אגוזי ומרקם קראנצ׳י
סלט קינואה הוא הזדמנות מושלמת להכיר את הקינואה, לשלב אותה בתפריט וליהנות מסגולותיה שלה. הקינואה מוסיפה לסלט טעם אגוזי ומרקם קראנצ׳י
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    34 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 409.3 קק״ל 1637.3 קק״ל
    פחמימות 34.4 גרם 137.4 גרם
    שומן 21.7 גרם 86.8 גרם
    נתרן 5.8 מ״ג 23.0 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 22.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 9.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 25.5 מ״ג 101.9 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 148.0 מ״ג 592.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    34 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 409.3 קק״ל 1637.3 קק״ל
    פחמימות 34.4 גרם 137.4 גרם
    שומן 21.7 גרם 86.8 גרם
    נתרן 5.8 מ״ג 23.0 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 22.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 9.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 25.5 מ״ג 101.9 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 148.0 מ״ג 592.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
מתכוני סלטים
מערכת Happy Food
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט קינואה

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. שוטפים את הקינואה במעט מים, ומסננים.
  2. מעבירים את הקינואה לסיר עם שמן זית ומאדים 2-3 דקות, תוך כדי ערבוב. מתבלים במלח, יוצקים את המים הרותחים, מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים 20 דקות עד שהמים נספגים והגרגרים רכים.
  3. קוצצים את הברוקולי דק בעזרת סכין או מרסקים במעבד מזון בפולסים לקבלת פירורים גסים.
  4. שמים בקערה את הקינואה עם הברוקולי, הבצל הסגול, עשבי התיבול ואגוזי המלך.
  5. מערבבים בצנצנת את מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים.

    הערות

    • כל השומן בסלט איכותי ומקורו בשמן זית ובאגוזים

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות